Gå til hovedinnhold

Webinar om barnevernsreformen

INGEN_alene 

Webinar fredag 16. april klokken 11.30-13.00.

Barnevernsansatte, lærere, helsesykepleiere, fritidsledere, og barnehageansatte: Dere er de største heltene! Det aller viktigste et samfunn gjør, er å ta vare på de minste. Likevel er det mange barn som faller utenfor, og altfor mange får ikke god omsorg hjemme. Vi må anstrenge oss mer, bli flinkere, samarbeide bedre, være bedre til stede, tidligere.

Om bare 9 måneder kommer en ny barnevernreform. Mange er ikke godt nok forberedt til det som kommer, der kommunen får enda større ansvar. Derfor dette webinaret; for deg som jobber i barnevernet, eller jobber med utsatt barn som lærer, ansatt i barnehage eller fritid.

Meld deg på:

  • Du får innsikt i hva reformen egentlig går ut på, og hva den vil si for den enkelte.
  • Du får anledning til å lære av prøvekommunene, og drøfte både fosterhjem, forebygging, samarbeid på tvers, og tiltak.
  • Du kan stille spørsmål til deltakerne.
  • Du møter blant andre Ingvild Ofte Arntsen, statssekretær i Barne- og familiedepartementet, Kai Agnar Finsnes, divisjonsdirektør tjeneste i Bufdir, Kristina Overn Krohn, senior manager i Deloitte AS, Mette Barth Andersen, prosjektleder Under samme tak i Drammen kommune, Terje Næss, kommunalsjef i Lillehammer kommune, Tone Granaas, fagansvarlig i Norsk Fosterhjemsforening, Thomas Johansen, styreleder i Landsforeningen for barnevernsbarn og Else Berit Kyte, oppvekstsjef i Øvre Eiker kommune.

Påmelding webinaret