Om oss

Vi jobber for barna! Vil du bli med på laget og gjøre en forskjell?

Barn leker i SOS-barnebyers sosialsenter i Ukraina. Foto Alea Horst

Om oss

SOS-barnebyer en internasjonal organisasjon som jobber for at barn skal få vokse opp i en stabil familie og få sine rettigheter oppfylt. Vi er til stede i over 130 land og territorier, og har kun lokalt ansatte.

Vår målgruppe er barn og familier som har en kritisk vanskelig livssituasjon. Vi jobber for at barn skal få en trygg oppvekst i en familie, med god omsorg, beskyttelse, skolegang og god fysisk og psykisk helse. Dette gjør vi gjennom tiltak som styrker familier og lokalsamfunn, fosterhjemsmodeller og politisk påvirkningsarbeid.

Her kan du se våre ledige stillinger

Bli bedre kjent med oss

Jeg hadde et ønske om å jobbe i SOS-barnebyer fordi jeg hadde lyst til å bruke min journalistiske bakgrunn innenfor ideell sektor. Min kommunikasjonsbakgrunn er variert og jeg ønsket meg en arbeidshverdag med fokus på barn og unges fremtid, både nasjonalt og internasjonalt. Jeg ble selv født i en av verdens største slumområder i India og fikk muligheten til et nytt liv med flere muligheter på grunn av organisasjoner slik som SOS-barnebyer. Dette er min måte å gi litt tilbake på og føle at jeg jobber med hele hjertet. 

Kathrine Nygård, rådgiver

Steinar Johansen

SOS-barnebyer jobber for en av verdens viktigste saker, og er en av Norges største fadderorganisasjoner. Som fundraiser er dette en utrolig spennende arbeidsgiver. SOS-barnebyer ser framover, utnytter teknologi og digitale muligheter, og er i tillegg en god og trygg arbeidsgiver med supre kolleger.

Steinar Johansen, Leder Privatmarked

I en rolle som head of operations er det aldri en kjedelig dag på jobb. Formålet vårt som skal bidra til at flere barn lykkes i livet betyr veldig mye for meg. I tillegg har jeg fantastiske kolleger som gjør det gøy å komme på jobb!

Hien Doan, Assisterende generalsekretær

Meningsfylt arbeid

  • En utfordrende, spennende og variert rolle med kollegaer som engasjerer seg for det å være på barnas side og bidra med å sikre barns rettigheter 
  • Vær en del av en organisasjon som jobber for å nå FNs bærekraftsmål 

Inkludering og mangfold

  • Selvgående team, samarbeid på tvers og påvirkningskraft i en organisasjon i kontinuerlig endring  
  • En organisasjon som setter arbeidsmiljø høyt på dagsorden med stor grad av inkludering og endringsvillighet 

En god arbeidsplass

  • Fleksibilitet, muligheter for å jobbe hjemmefra 
  • Sentrale kontorlokaler i Oslo  
  • Treningsfasiliteter  
  • Gode pensjon- og personalforsikringer 

Dette jobber vi for

Ofte stilte spørsmål