Meny Lukk

Om oss

SOS-barnebyer er en humanitær organisasjon som jobber for at barn skal vokse opp med god omsorg i en familie. Vår målgruppe er barn som har mistet eller lever med stor risiko for å miste omsorg fra familien sin.

Verdensledende på alternativ omsorg for barn

Omsorg er et fag SOS-barnebyer tar svært seriøst. I 70 år har vi jobbet for at alle barn skal få vokse opp i en stabil familie, med voksne som kan dekke deres grunnleggende behov og som ser, anerkjenner og beskytter dem. Vi er til stede i 135 land og har lokalt ansatte med god forståelse for lokale utfordringer og barnas behov.

Forebygger og skaper varig endring

Vi forebygger at barn mister omsorgen fra sin biologiske familie gjennom å styrke familier og lokalsamfunn. Der det er til barnas beste, kan vi tilby et nytt varig hjem i en SOS-familie eller fosterfamilie. Vårt mål er at barna blir selvstendige voksne og ressurser i sine lokalsamfunn. SOS-barnebyers arbeid for å sikre barn god omsorg er et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring.

SOS-barnebyer jobber tett opp mot lokale partnere og myndigheter for å bedre omsorgssystemer for barn og finne gode løsninger der det offentlige ikke har kapasitet.

Informasjon til deg som:

Fadder | Bedrift | Frivillig | UngSOS | Skole/barnehage | Organisasjon

Vi har over 500 barnebyer i hele verden

Africa Americas Europe Asia Oceania

Motta historier og siste nytt fra arbeidet vårt, meld deg på nyhetbrevet!

Du kan bidra til at barn over hele verden får en verdig barndom og omsorgen de fortjener.

Bli SOS-fadder

Du utgjør en stor forskjell for barna ved å støtte med:

Våre tema