Gå til hovedinnhold

Synliggjøring

Synliggjøring av samarbeidet med SOS-barnebyer kan bidra positivt til bedriftens omdømme. Vis dine omgivelser hvilket engasjement bedriften har for at barn skal få et trygt hjem.

Ved selv å kommunisere at dere er bedriftspartnere med SOS-barnebyer, kan dere også påvirke kunder, leverandører eller andre av bedriftens kontakter til å engasjere seg. Med flere samarbeidspartnere vil SOS-barnebyer kunne gi flere sårbare barn en trygg framtid.

Nedenfor kan dere laste ned materiell som kan brukes for å synliggjøre deres engasjement. I tillegg til å benytte dere av banner og e-post signatur, kan dere skrive om støtten til SOS-barnebyers arbeid på nettsider, i bedriftsmagasiner eller andre kanaler som bedriften har.

Bannere til nettsider

Bannere kan benyttes på interne og eksterne nettsider for å fortelle om engasjementet deres, og lenkes til: www.sos-barnebyer.no/bli-fadder

Last ned banner (Vi støtter SOS-barnebyer). 

Stottespiller

Last ned forskjellige versjoner av banner til nettsider "Vi er stolt bedriftspartner":

Bedriftspartner-banner-blaa-400x258

E-post signatur

Last ned e-post signatur.

Sponsorbevis

Skriv ut  sponsorbeviset og heng det på kontoret, i butikken eller i kantinen. Dette vil vise at dere har en langsiktighet i engasjementet for å gi barn på Filippinene et trygt hjem.

Last ned sponsorbevis (engelsk).

Fortell om engasjementet på bedriftens julekort

Bruk gjerne bilder fra deres SOS-prosjekt til å synliggjøre deres engasjement i forbindelse med julen. Ønsker dere egne kort fra oss så kan disse bestilles her.

Her ligger noen nedlastbare bilder.

Se og del film fra Filippinene

Se og del denne filmen fra TV2s Artistgalla, da Agnes Kittelsen besøkte Filippinene med SOS-barnebyer.

Individuell tilrettelegging

Dere kan også kommunisere bedriftens humanitære engasjement i brosjyrer, bannere, utsendelser og i sosiale medier. Ta kontakt med rådgiver Elisabeth Rytterager for individuell tilrettelegging.

Vi vil til slutt gjøre oppmerksom på at dere ikke har anledning til å bruke SOS-barnebyers logo i ekstern kommunikasjon. Dette er forbeholdt SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartnere.

 *SOS-barnebyer forbeholder seg retten til å godkjenne teksten hvor organisasjonen omtales.