Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre. Foto: Nina Ruud

Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre.

 

Tilgodeser du SOS-barnebyer med hele eller deler av arven, gjør du det mulig for utsatte barn å skape seg en fremtid.

Informasjonsmøte - Arven etter deg

Dette er et gratis informasjonsmøte som ni frivillige organisasjoner står bak. Der vil du få informasjon om det å skrive testament, og hvordan dine hjertesaker kan leve videre gjennom arven din.

Møtene avholdes i Oslo, Trondheim og Bergen, i løpet av september. Les mer og meld deg på her www.arvenetterdeg.no eller ring Ragnhild Aarnes i SOS-barnebyer på telefon 90 87 33 35.

Testamentarisk gave

Et testamente sikrer at dine eiendeler og midler fordeles slik du ønsker. Testamentariske gaver til SOS-barnebyer vil i sin helhet gi barn verden over et trygt hjem og en bedre fremtid. Og stadig flere velger å gi deler av arven etter seg til et humanitært formål. Du kan gjøre de fleste vurderingene av hvem du vil tilgodese selv, men det er ofte fornuftig å konferere med en advokat for å sikre at testamentet blir gyldig, lovlig i forhold til pliktdelsregler og praktisk gjennomførbart.

Spørsmål og svar

SOS-barnebyer får ofte henvendelser fra personer som ønsker å skrive testament. Advokat Marianne Heien Blystad gir råd og hjelp kostnadsfritt til personer som ønsker å tilgodese SOS-barnebyer i sitt testament. Her svarer hun på spørsmål om det å skrive testament.

Kontakt

Ønsker du å tilgodese SOS-barnebyer i ditt testament eller har spørsmål, kan du avtale et uforpliktende møte ved å ringe testamentansvarlig Ragnhild Aarnes på telefon 90 87 33 35. Trenger du hjelp med utarbeidelsen, kan vi videreformidle kontakt til vår advokat for gratis juridisk bistand.

Konto for testamentariske gaver: 8380 08 73730

Møt noen av våre testatorer: