Gå til hovedinnhold

Aktiv Eiendomsmegling

100 kroner av hvert boligsalg hos Aktiv Eiendomsmegling går til SOS-barnebyer. I 2020 har de solgt rekordmange boliger. Det gjør at enda flere barn kan få et godt hjem.

Alle fortjener et godt hjem

Et hjem er mer enn vegger og tak. Det er et sted hvor gode minner skapes gjennom trivsel, omsorg og trygghet. Aktiv og SOS-barnebyer jobber for å skape gode hjem på to ganske ulike arenaer, men vi er enige om at alle fortjener et trygt og godt hjem – spesielt barn.

- Vi vet alle at barn er fremtiden. De kan endre verden, men for å lykkes trenger de god omsorg og et godt hjem. Takket være gode samarbeidspartnere og tillitt fra kundene våre får enda flere barn, enda bedre framtidsutsikter, forteller Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling.

Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling
Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling

Hjelper barn i 135 land

SOS-barnebyer er verdens ledende humanitære organisasjon som arbeider for gode hjem til barn og unge. Vi er til stede i 135 land, også i Norge og støtter familier gjennom kriser og etablerer trygg omsorg for barn som er alene.

- Barn kan endre verden, hvis de har et liv som gjør at de får brukt ressursene sine. Får de ikke muligheten til å gå på skole, legger seg sultne eller lever med vold og misbruk klarer de ikke dette. Aktiv Eiendomsmegling, deres ansatte og kunder er med å bidra til endringen, sier Sissel Aarak, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Samarbeidspartner siden 2016

I fire år har Aktiv vært SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartner. I år donerer de over 1 million kroner.

- Vi har valgt å ikke øremerke midlene, slik at SOS-barnebyer selv kan benytte dem der de gir best effekt. Slik sikrer vi at samarbeidet gir størst mulig verdi, sier Karsten Onsrud.

- SOS-barnebyer er avhengig av langsiktige samarbeidspartnere for å kunne nå flere barn som er uten tilfredsstillende omsorg. Barn som er overlatt til seg selv, får ikke mulighet til å gå på skole, de legger seg sultne og kan oppleve vold og misbruk. Sammen gir vi utsatte barn en bedre oppvekst, slik at de kan skape varige endringer i sitt eget liv og i samfunnet de lever i, forklarer Aarak.

Aktivs samarbeid med SOS-barnebyer har siden 2016, gitt mer enn 2 500 barn muligheten til å vokse opp i et trygt og godt hjem med bedre fremtidsmuligheter.

Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling

Kontaktpersoner: