Gå til hovedinnhold

Ta samfunnsansvar – bli bedriftsfadder!

Arbeidsplassen din kan gjøre en viktig forskjell. Ønsker du å bidra på en måte som gir stor effekt, samtidig som engasjementet ikke krever så mye i en travel arbeidshverdag? Da er bedriftsfadderskap gjennom SOS-barnebyer et godt alternativ. Skal vi utvikle verden i bærekraftig retning, må vi utruste barna med verktøyene de trenger; trygghet, tilhørighet og kunnskap.

Hva vil de si å være bedriftsfadder?

Som bedriftsfadder er du med og gir flere barn en god oppvekst. Bedriften bidrar med et valgfritt beløp per måned, minimum kr 1000 per måned. Støtten øremerkes en av våre 559 barnebyer og tilhørende lokalsamfunn. Bedriften kan selv velge hvor i verden den ønsker å bidra. SOS-barnebyer leverer materiell som bedriften kan benytte i kommunikasjonen knyttet til bedriftsfadderskapet.

Hvorfor bli bedriftsfadder?

Barn er samfunnets beste investering

Visste du at for hver krone vi bruker på å gi barn en god oppvekst, får samfunnet minst fem kroner tilbake? Ett av ti barn i verden er alene eller står i fare for å bli overlatt til seg selv. I samarbeid med SOS-barnebyer gir du disse barna sjansen til å utvikle seg.

 

Støtten gir stor effekt

SOS-barnebyer sørger for at hjelpen kommer fram til dem som trenger det. 83 prosent av SOS-barnebyers inntekter i Norge går direkte til barna, mens kun én prosent går til administrasjon (2018).

 

Du styrker bedriftens verdier og kultur 

Medarbeidere, kunder og forbrukere har stadig større forventninger til at bedrifter står for noe og tar samfunnsansvar. En felles, sosial hjertesak bidrar til et godt arbeidsmiljø og en attraktiv arbeidsplass. 

 

Samarbeid skaper utvikling

Gjennom SOS-barnebyer investerer du i samfunnsutvikling både i Norge og verden, og du er med på oppnåelsen av FNs bærekraftsmål.

Hva får dere som bedriftsfadder?

  • Attraktivt profileringsmateriell for digitale og trykte medier
  • Egen logo for bruk i kommunikasjon internt og eksternt
  • Oppdatering fra barnebyen to ganger i året
  • Nyheter fra SOS-barnebyer

Skattefradrag

Bidrag til SOS-barnebyer er fradragsberettiget. Vi innberetter automatisk bidraget ditt til skattemyndighetene dersom du registrerer organisasjonsnummeret (valgfritt).

Av alle SOS-barnebyers innsamlede midler går:

0%
Til formålet
0%
Til innsamling
0%
Administrasjon
Play

Bli med og sats på barn og unge som en del av ditt samfunnsansvar!

Velkommen som bedriftsfadder – og takk for engasjementet!

 

Har du spørsmål?

Ring vår næringslivsrådgiver, Linda Dale (930 23 602) eller send oss en e-post.