Lukk

- Ønsker seg mamma

Sujal var bare 2 år da jordskjelvet rammet Nepal i 2015. Livet hans tok en dramatisk vending. Sujal og mammaen hans ble begravd da huset raste sammen over dem. Hun døde av skadene og Sujal ble liggende fastklemt ved siden av henne. Det tok nesten to døgn før hjelpemannskapene kom. Det var lite håp om å finne noen i live. Overraskelsen var derfor stor da de hørte Sujal rope. Han overlevde, men mistet det mennesket som betydde mest for ham, mamma.

Barn som Sujal trenger deg – og god omsorg

Ingen barn klarer seg alene. Som SOS-fadder bidrar du til at barn får vokse opp i en familie som gir barna omsorg, trygge rammer og tett oppfølging. Mange barn som kommer til en barneby er traumatisert. Å ta godt vare på disse barna er de som jobber i barnebyene godt rustet til. I tillegg til å være en god og omsorgsfull mamma eller pappa er de utdannet til å møte barna på deres premisser og bearbeide de vonde opplevelsene. Og de er der for barna, hele livet.

Fadderbidraget kommer de sårbare barna til gode

83 prosent går til formålet, 16 prosent til å samle inn nye midler og 1 prosent til administrasjon.

Følge fadderbarnet

Som SOS-fadder kan du følge fadderbarnet ditt gjennom hele oppveksten og se at det nytter å hjelpe. Du er med på å gi barn en fremtid og sammen skaper vi varige endringer både for det enkelte barn og samfunnet de er en del av.

 

Bli SOS-fadder i dag!

Da er du med på å oppfylle barns ønsker

Velg sted

Lukk