Gå til hovedinnhold

Stolt Leonardo DiCaprio

Postkodelotteriet har flere ambassadører som deler de samme verdiene og brenner for saken. En av de engasjerte er Leonardo DiCaprio.

21. august 2018

Emma Thompson, George Clooney, Bill Clinton, Desmond Tutu og Leonardo DiCaprio er blant de internasjonale ambassadørene for Postkodelotteriet. Sistnevnte etablerte i 1998 Leonardo DiCaprio Foundation, som støtter miljø- og klimaprosjekter i over 40 land. Han er også ambassadør for Postkodelotteriet, og stolt av samarbeidet.

– Jeg er stolt over å samarbeide med en organisasjon som også ser sammenhengen mellom det å beskytte miljøet og sikre mennesker over hele verden et livsgrunnlag. Hele vår fremtid avhenger av dette. I tillegg sørger Postkodelotteriet for ressurser til viktige og kompetente organisasjoner som jobber med komplekse miljømessige og humanitære forhold verden over, sier Leonardo DiCaprio.

I 2017 delte Postkodelotteriet ut over 1 milliard kroner til en lang rekke organisasjoner i Sverige alene.

– Postkodelotteriet er en innovativ innsamlingsmodell som vi trenger flere av. Skal vi ha håp om å redde kloden vår, må vi skaffe til veie ressurser til menneskene som hver dag jobber med å skape endering verden over, sier DiCaprio.

Les også intervjuet med Bente Lier: Verdens mest populære lotteri til Norge.