Gå til hovedinnhold

SOS-barnebyer Norge kutter kostnader i Norge som følge av koronakrisen

SOS-barnebyer får nesten alle våre innsamlede midler fra private givere og faddere, og vi er derfor ekstra utsatt i krisetider som dette. Det viktigste for SOS-barnebyer er til enhver tid å sikre at så mye som mulig av de innsamlede midlene går til formålet.

26. mars 2020

Det er mange familier og barn som nå havner i en enda mer utsatt posisjon verden over, og dette er derfor viktigere enn noen gang.

Koronaepidemien, og tilhørende tiltak for å begrense smitte, vanskeliggjør mange av de arbeidsoppgaver vi vanligvis har i Norge. Det handler om å arrangere møter med bedrifter og politikere, om aktiviteter på skoler, om gode møter med kommuner og andre partnere, og om å gjennomføre arrangementer. Vi har derfor dessverre sett oss nødt til å gå til permitteringer av deler av arbeidsstyrken i SOS-barnebyer her i Norge.

SOS-barnebyer er en organisasjon som utelukkende er basert på lokalt ansatte. Våre internasjonale aktiviteter er derfor heldigvis mindre rammet enn dem som er avhengig av reiser mellom land. Våre lokale ansatte fortsetter sitt arbeid for fullt, og trenger all støtte de kan få. Vi er derfor svært takknemlige for alle gaver vi får fra våre givere og faddere i denne vanskelige tiden.

Ønsker du å støtte:
Gi et bidrag | Gi månedlig - bli SOS-fadder