Gå til hovedinnhold

- Det er godt å påvirke livet til andre mennesker på en positiv måte

Kosovare Neziri, fylkesleder frivillige Akershus

Vi har det så godt her i Norge, så det er veldig fint å kunne hjelpe noen som virkelig trenger det. Grunnen til at jeg synes SOS-barnebyer er spennende er fokuset på barn som har hele livet og fremtiden foran seg. Nettopp det å få gjøre en forskjell for de som trenger det mest. Det føles godt å være med  å påvirke livet til mennesker på en positiv måte.

Det er rundt fem år siden første gang  jeg ble med noen venner på et arrangement for frivillige i SOS-barnebyer på Lørenskog. Der møtte jeg mennesker som deler de samme verdiene som meg. Det å bli kjent med andre frivillige som ønsker det samme som en selv er noe av det beste ved å engasjere seg som frivillig.

Vi møtes regelmessig og deler ideer til nye arrangementer og for å planlegge vår deltagelse på for eksempel «Byfesten  i Lillestrøm», halloween feiring og ansiktsmaling på Hard Rock cafe i Oslo og en årlig juleaktivitet. Vi er rundt 12 aktive frivillige på Romerike nå og håper virkelig flere vil være med å gjøre en forskjell for barna i SOS-barnebyer.  Det er sosialt, godt og gøy å være frivillig.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe for andre mennesker.

Kosovare Neziri,
Fylkesleder for frivillige i Akershus/Viken