Gå til hovedinnhold

Praktisk informasjon

Hver enkelt lærer bestemmer hvor mye tid og arbeid klassen skal bruke på Omvendt Julekalender. Noen velger å bare se filmen og sette av litt tid til refleksjon rundt det de har sett. Andre bruker innholdet i kalenderen i flere fag. Du finner undervisningstips på omvendtjulekalender.no. Der finner du også et verdenskart som kan forstørres, skrives ut og henges opp i klasserommet. Landene dere besøker i kalenderlukene, kan markeres med et symbol, for eksempel et hjerte eller en stjerne. 

Omvendt Julekalender er gratis å bruke. For de som ønsker å ha en innsamling til SOS-barnebyer har vi samlet informasjon her:

Digital innsamling

Spleis er vår nye plattform for digital innsamling. Der kan dere opprette en innsamling på enten klasse-, trinn- eller skolenivå. Les mer her

Kontantinnsamling

Kontantinnsamling kan kombineres med digital innsamling - velg den/de løsningene som passer skolen best. Til kontantinnsamling kan dere printe ut konvolutter som ligger på undervisningsmateriell-siden.

Innsamlede kontanter settes inn på SOS-barnebyers kontonummer 8380.08.73730.
NB! Det er veldig viktig at dere merker innskuddet med skole/klasse og "Omvendt Julekalender" og fyller ut rapportskjemaet. Det gjør det lettere for oss å spore innbetalinger som mister eller mangler merking.  Det kan være vanskelig å finne bankfilialer som tar imot kontantinnskudd. Ett tips er å benytte "post i butikk" da vi har DNB som vår bankforbindelse. "Post i butikk" samarbeider med DNB.

Informasjon til foresatte

Her finner dere forslag til skriv til foresatte som inneholder informasjon om kalenderen og innbetaling. Dersom dere ikke skal ha innsamling, kan det redigeres bort i skjemaet.