Filmer

Lær mer om SOS-barnebyers arbeid ved å se og dele filmer fra forskjellige deler av verden. Her er et utvalg av våre filmer:

Ingen barn skal vokse opp alene

Hvordan vet du at mamma og pappa er glad i deg? Barn svarer veldig forskjellig på dette spørsmålet. Se denne korte snutten med en overraskende slutt som får deg til å tenke.

Sterke historier fra Tanzania

Tanzania er et land som har hatt en god økonomisk utvikling de siste årene, men det har dessverre ikke kommet den fattige delen av befolkningen til gode. Fortsatt lever 68 prosent i ekstrem fattigdom. Mange barn har mistet begge foreldrene sine og er helt alene.
Se filmen om SOS-barnebyers arbeid i Tanzania her.

Norske elever i Swaziland

I 2014 reiste en gruppe norske skoleelever til Swaziland med SOS-barnebyer. Her besøkte de blant annet barnebyen i Siteki som de har støttet gjennom aksjoner på skolen.
Se filmen fra elevenes tur til Swaziland her.

Norske elever i Zimbabwe

I mars 2015 reiste en gruppe ungdommer fra forskjellige skoler i Norge til Zimbabwe for å besøke barnebyene og lære mer om SOS-barnebyers arbeid i landet.
Se filmen fra elevenes tur til Zimbabwe her.

Laurita var overlatt til seg selv

Det er sjelden vi har med filmkamera når en SOS-mor møter sitt nye barn for første gang. Men denne rørende filmen fra Bolivia viser oss hvordan starten på livet kan være for noen av våre barn. Se filmen her

SOS-barnebyers historie og filmer fra program

Denne filmen forteller om Herman Gmeiner og starten på SOS-barnebyer. 

Anna og Precious var overlatt til seg selv, og storesøster Precious måtte ta på seg omsorgsrollen. De fikk mulighet til å vokse opp i en SOS-familie. Fra Zambia:

Denne filmen fra Zambia, forteller historien om hvordan familien til Betty har blitt selvhjulpne etter å ha deltatt i familieprogrammet. Les også artikkelen om familien.