Jente fra Thailand som lager hjerte med hendene sine

Bli bedriftsfadder

Som bedriftsfadder tar dere et aktivt valg for samfunnsutvikling og bærekraft. Deres støtte bidrar til å sikre omsorg for barn som er alene.

Ta samfunnsansvar – bli bedriftsfadder!

Bedrifter i dag har et større sosialt ansvar enn før og vi ser at flere og flere bedrifter trenger å nå sine bærekrafts mål. Et samarbeid med SOS-barnebyer vil bidra til et effektivt og enkelt samfunnsengasjement for din bedrift, og vil tydeliggjøre bedriftens samfunnsansvar overfor ansatte og kunder. Skal vi utvikle verden i bærekraftig retning, må vi utruste barna med verktøyene de trenger; trygghet, tilhørighet og kunnskap. 

Hva vil det si å være bedriftsfadder?

Ved å bli bedriftsfadder tar dere et viktig sosialt ansvar. Dette er samfunnets beste investering, og i 2022 nådde vi frem til over 2,5 millioner barn og unge. Et samarbeid med oss skal alltid lønne seg – for samfunnet, for bedriften og ikke minst for barna vi skaper et vendepunkt for.

Vi har to alternativer til bedrifter som ønsker å bli fadder:

  • Gull-fadder – over 5000 kroner per måned: Premium løsning med tilgang til partner-eventer, workshops og invitasjon til arrangementer. 
  • Bedriftsfadder – under 5000 kroner per måned: Standard løsning i tillegg til webinar, samt engasjerende materiell, fadderbevis og effektrapport.

Hvorfor bli bedriftsfadder?

En gjeng med smilende barn i Laos som strekker hendene i været. Foto: Agnete Schlichtkrull

Forslag til aktivering av ansatte

En viktig del av samfunnsansvaret en bedrift eller organisasjon foretar seg handler mye om de ansatte. Deres engasjement, motivasjon og stolthet rettet mot sin arbeidsgiver henger ofte tett sammen med hvordan bedriftens verdier og støtte av viktige saker bidrar til en bedre verden.

Spørsmål om bedriftsfadderskap? Ta kontakt