Gå til hovedinnhold

Bli med på snuoperasjonen

Sammen kan vi snu et liv

For skremmende mange barn er fattigdom, klimaendringer, krig og vold tett på, hver dag. Det er alltid barna som blir hardest rammet av menneskehetens dumskap. Men det finnes håp! Så lenge vi har din hjelp, kan vi fortsette å hjelpe barna over hele verden. Det er nettopp ditt bidrag som gjør at flere barn kommer seg ut av elendigheten, og sørger for at livet  deres snur!

Din støtte hjelper

98 prosent av barn som har vokst opp i en SOS-familie og som selv har barn, er i dag trygge foreldre som gir god omsorg videre. Fordi omsorg går i arv. 

Ditt bidrag går til ulike prosjekter lokalt, nasjonalt og globalt. Du bidrar til omsorg, du bidrar til utdanning, og du bidrar til bedre mental helse og beskyttelse mot vold. Du bidrar til å snu liv.  

 I SOS-barnebyer jobber vi langsiktig for å snu barns liv til det bedre.  

For mange barn er hverdagen alt annet enn trygt. Din hjelp er helt nødvendig for at fattigdom kan erstattes med mette mager, uro kan bli til trygghet, og barn kan brukes tiden sin på det de trenger – smile, leke og le i trygge omgivelser. Du kan snu et liv – bli SOS-fadder i dag!

Våre hjertesaker

Sikre god og stabil omsorg

Sikre god og stabil omsorg

Vi støtter familier i krise og etablerer trygg omsorg for barn som er alene. Vi styrker mental helse hos både barna og de som tar vare på dem.

Dekke mer enn bare grunnleggende behov

Dekke mer enn bare grunnleggende behov

Sammensatt og tilpasset støtte gir barn en trygg oppvekst og gjør familier i stand til å selv gi barna sine god omsorg, utdanning og helsetilbud.

Skape varig endring

Skape varig endring

Vi gir familier muligheten til å løfte seg ut av fattigdom og skape gode oppvekstrammer for barna sine.

Lokale ansatte og forankring i over 130 land

Lokale ansatte og forankring i over 130 land

Vi har lokalt ansatte som kan gi støtte basert på lokale utfordringer, behov og muligheter. Vi jobber for bedre beskyttelsesstrukturer for barn.

Snuoperasjoner fra virkeligheten

Fire sekker mel endret livet til en hel familie

Dette er historien om hvordan noen få sekker mel snudde opp ned på livet til en familie. 

 

Les mer om snuoperasjonen

Kamala gikk fra gatebarn til sykepleier

Som treåring levde Kamala Tapa på gata i Katmandu. I dag jobber hun som sykepleier.

 

Les mer om snuoperasjonen

Tre søstre mot verden

For to år siden gikk livet i stykker for Sharon og hennes to søstre. 18 år gamle Sharon endte opp med foreldreansvaret for lillesøstrene Nimu (8), og Mona, som kun var to uker gammel.

Les mer om snuoperasjonen her

Støtten som snur en vanskelig livssituasjon

Et verdig liv handler om mer enn bare å overleve. Og for å snu en vanskelig livssituasjon og skape varig endring, trengs det helthetlige og tilpassede tiltak, over tid. 

Les mer om støtten som snur

Derfor er vi til