Skolejoggen

"Å delta på Skolejoggen er både morsomt og meningsfylt. Det er morsomt fordi man gjør noe sammen med andre og fordi man utfordrer seg selv. Det er meningsfylt fordi man samtidig utgjør en forskjell for noen av de barna i verden som trenger det som mest. Bli med på Skolejoggen og utgjør en forskjell!"

- Marit Bjørgen, Skolejoggens ambassadør

Hva er Skolejoggen?

  • Skolejoggen er en tradisjonsrik aktivitet der skoleelever over hele Norge jogger, løper eller går i solidaritet med verdens mest utsatte og sårbare barn. Det er frivillig om man samtidig vil bidra til SOS-barnebyers arbeid ved å betale en startkontingent (beløpet bestemmer man selv). Man kan også bli sponset i forhold til distansen man løper. Hvert skritt som tas teller og for tredje år på rad går inntektene til SOS-barnebyers arbeid for barn på flukt.
  • I 2016 deltok 25 000 elever fra hele landet på Skolejoggen. Tilsammen ble det samlet inn over 930.000 kroner til SOS-barnebyers arbeid for barn på flukt.  
  • Årets skolejoggdato er 20. september, eller den datoen skolen velger selv.
  • Hurtigsvarpremie til de første 50 påmeldte! De første 50 skolene som melder seg på vinner enten et sett med 6 skolejogg t-skjorter som kan brukes til premiering eller et sett med start-målbanner.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere for skoler og barnehager på e-post: skole@sos-barnebyer.no.

Våre tema