Gå til hovedinnhold

Gratulerer med morsdagen!

Alle barn trenger en «mamma» i livet. Om det er biologisk mor, SOS-mor, fostermor, bestemor, tante, eller nabo så er tillit det aller viktigste i relasjonen mellom barn og omsorgspersoner. Vil du være med på å sikre at alle barn vokser opp med en trygg og god voksenrelasjon?

Psykologspesialist Heidi Wittrup Djup. Hun har mørkt langt hår og har på seg en blå genser. Foto: Natasha Busel
Psykologspesialist Heidi Wittrup Djup.

For alle barn, uansett hvor de er født i verden, er det helt grunnleggende viktig å vite at de har foreldre eller andre voksne som er der for dem. Som er tilgjengelig også i møte med det som er vondt og vanskelig i livet. Barn trenger å kjenne seg trygge på at følelsene deres blir tatt på alvor, uansett hvor små eller store de er.  

Og er det én ting alle foreldre kan være helt sikre på, så er det at det er helt umulig å alltid gjøre alt riktig. Heldigvis. Perfekt, uperfekt.

Vi jobber kontinuerlig for at barna våre skal få ha den tillitspersonen i livet som de både trenger og fortjener. Med din hjelp kan vi nå ut til enda flere. Støtt vårt arbeid, og gi en hyllest til mødre over hele verden. De er noe av det viktigste vi har.

Takk, mamma! 

- Du er der for meg og vi tåler hverandre, vår relasjon kan romme uenighet, sinne, avvisninger, krangler og konflikter. Vi finner tilbake til hverandre igjen. Det å være trygg på dette er kjempeviktig.

Psykolog Heidi Wittrup Djup