Gå til hovedinnhold

Hva slags informasjon vil jeg motta som fadder?

Hva slags informasjon får du og hvordan enkelt holde deg oppdatert på arbeidet i SOS-barnebyer?

Hva slags informasjon får du som fadder?
Som fadder kan du følge utviklingen til fadderbarna og barnebyen som du støtter. Når du blir fadder får du både bilde og informasjon om fadderbarnet eller barnebyen din.

I løpet av sommerhalvåret får du en oppdatering om hvordan det går med fadderbarnet eller barnebyen din, og til jul får du en egen julehilsen og rapport fra barnebyen. Disse brevene er på engelsk og sendes rett fra barnebyen. Som fadder har du din egen Min side. Der finner du bilde av fadderbarnet eller barnebyen du støtter, og lenke til beskrivelse av barnebyen og informasjon om både barnebyen og landet den ligger i.

Har vi e-postadressen din?
Vi oppfordrer deg til å sende oss din e-postadresse, slik at du kan få månedlige nyhetsbrev og oppdateringer om SOS-barnebyers arbeid og betydningen av ditt fadderskap. Send din e-postadresse i en sms med kodeord EPOST til 07570 eller ring oss på telefon 23 35 39 00.

SOS-magasinet
Vi sender deg fire utgaver av SOS-barnebyers magasin med reportasjer og nyheter om vårt felles arbeid for barn og familier over hele verden. 

Følg oss i sosiale medier

På daglig basis kan du følge oss på Facebook eller Instagram. Her deler vi bilder* og historier fra barnebyene og om det enorme engasjementet blant fadderfamilier her i Norge.

*Navnet på barn på bilder og i historier vil være endret av hensyn til personvernet

Her finner du flere spørsmål og svar.

Bli fadder

Over hele verden er det barn som enten har mistet mamma og pappa eller har omsorgspersoner som ikke klarer å ta var på dem. Det er disse barna som får et nytt hjem i SOS-barnebyer.

Bidra til å gi et barn omsorg, kjærlighet og en ny start, bli fadder!