Bli med på årets snuoperasjon til jul!

SOS-barnebyer jobber kontinuerlig for å styrke barn gjennom blant annet familieprogrammet, utdanning og digitalisering. En julegave fra din bedrift bidrar til at flere barn får snudd livet til det bedre.

Bli med på årets snuoperasjon

Deres bedriftsjulegave kan endre liv

Årets snuoperasjon handler om å snu om på livet til de som trenger det mest, snu en uønsket retning, snu opp ned på kortene barna har fått tildelt. Det handler om å styrke familier, og bidra til økonomisk selvstendighet. Det handler om en ny start. Bli med på snuoperasjonen for barna som mangler en stemme, bli med på å snu et liv.    

La årets bedriftsjulegave gå til de som trenger det mest – og snu et liv!

Fire sekker mel endret livet til en hel familie

Dette er historien om hvordan noen få sekker mel snudde opp ned på livet til en familie. 

Les mer om snuoperasjonen

Kamala gikk fra gatebarn til sykepleier

Som treåring levde Kamala Tapa på gata i Katmandu. I dag jobber hun som sykepleier i SOS-barnebyen Santhimi i Katmandu. 

Les mer om snuoperasjonen

 

Dette bidrar din bedrift til:

  • Som en del av familieprogrammet tilbyr SOS-barnebyer mikrolån, som gir familier muligheten til å starte sin egen virksomhet og bli økonomisk selvstendig. Et mikrolån bidrar også til å minke fattigdom, styrke kvinners posisjon i samfunnet og til at barn kommer tilbake til skolen. Et mikrolån har effekt både på individ- og familienivå, men også på samfunnsnivå. 
  • Som bidragsyter er du med på en forandring til det bedre. Barn uten omsorg får en trygg familie å vokse opp i og en god fremtid.  
  • 98 prosent av barna som har vokst opp i en SOS-familie og som selv har barn, er i dag trygge foreldre som gir god omsorg videre. Fordi omsorg går i arv.  
  • Ditt bidrag går også til ulike prosjekter lokalt, nasjonalt og globalt. I tillegg opplyser 90 prosent av foreldrene i SOS-familieprogrammet at de har dekket minst to av tre grunnleggende behov som bolig, mat og helse. Du bidrar til omsorg, du bidrar til utdanning, du bidrar til bedre helse og beskyttelse mot vold. Du bidrar til å snu liv. 

Velger dere å støtte oss med en bedriftsjulegave kan dere bruke vårt takkemateriell for å engasjere deres ansatte. Klikk her for takkemateriellet vårt. 

I SOS-barnebyer jobber vi langsiktig for å snu barns liv til det bedre. Sammen kan vi forandre barns liv. 

God jul, hilsen SOS-barnebyer

Spørsmål om bedriftsjulegave?

Ta kontakt med oss dersom dere trenger mer informasjon om bedriftsjulegave eller ønsker å få tilsendt en faktura.

Garima Singh, Rådgiver Næringsliv og partner
Telefon: 993 95 905 - E-post

Våre hjertesaker

Sikrer god og stabil omsorg

Vi støtter familier i krise og etablerer trygg omsorg for barn som er alene. Vi styrker mental helse hos både barna og de som tar vare på dem.

Dekker mer enn bare grunnleggende behov

Sammensatt og tilpasset støtte gir barn en trygg oppvekst og gjør familier i stand til å selv gi barna sine god omsorg, utdanning og helsetilbud.

Skaper varig endring

Vi gir familier muligheten til å løfte seg ut av fattigdom og skape gode oppvekstrammer for barna sine.

Lokale ansatte og forankring i 137 land

Vi har lokalt ansatte som kan gi støtte basert på lokale utfordringer, behov og muligheter. Vi jobber for bedre beskyttelsesstrukturer for barn.

Dette sier våre samarbeidspartnere om oss:

- Vårt engasjement sammen med SOS-barnebyer handler ikke om velgjørenhet. Det handler om å skape endring

Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS 

- Å bidra til levende og bærekraftige lokalsamfunn er viktig for oss i moelven. Du finner ofte selskapene våre utenfor de store byene og tettstedene, og derfor setter vi stor pris på arbeidet SOS-barnebyer gjør. Organisasjonen bygger sterke lokalsamfunn, med barn og unge som har fått muligheter og som kan og vil utvikle områdene de bor i. 

Morten Kristiansen, konsernsjef Moelven

- Dette partnerskapet er mye mer enn donasjoner. Med A Home for a Home tar vi vårt bærekraftsarbeid til neste nivå og utvider vårt oppdrag med Friendly Homes til tusenvis av barn og familier over hele verden. Vi ser store muligheter for å utnytte vår brede kunnskap og engasjere våre ansatte og partnere, samt våre kunder på denne spennende reisen. 

Patrik Hall, administrerende direktør i Heimstaden

 

Derfor er vi til