Katastrofer rammer barna hardest

Med over 2 000 programmer verden over har SOS-barnebyer en unik tilstedeværelse som gjør at vi kan gi rask og effektiv nødhjelp i krigs- og katastrofesituasjoner. Omsorg og barns beskyttelse er alltid vår førsteprioritet i nødhjelpssituasjon. Bidra til vårt nødhjelpsarbeid i aktuelle kriser i Indonesia, Bangladesh, Syria, Hellas, østlige Afrika og Colombia.

Din bedrift kan bidra

Støtt nødhjelpsarbeidet med:

Flere muligheter:

  • Betal direkte til konto 8380 08 73730 via nettbank (merk innbetalingen med "SOS-barnebyers nødhjelpsarbeid")
  • Betal fra utlandet (Iban: NO 06 83800873730, Bic (Swift): DNBANOKKXXX)
  • Gi fast støtte til SOS-barnebyers nødhjelpsarbeid og bli bedriftsfadder

Skattefradrag

Et bidrag til SOS-barnebyer kan gi bedriften fradrag på inntekten. Vi innberetter automatisk bidraget ditt til Skattedirektoratet dersom du registrerer organisasjonsnummeret i skjemaet.

bilde

Les mer om SOS-barnebyers nødhjelpsarbeid:

Bangladesh

Hundretusenvis av mennesker fra rohingya-folket i Myanmar har flyktet til Bangladesh. SOS-barnebyer sørger for mat og beskyttelse til barn.

Syria

Barna i Syria har vært igjennom enorme lidelser. Noe av det aller viktigste er å sørge for å skape normalitet i hverdagen og sikre at barna får traumebehandling.

Tørkerammede

Lang tids tørke, kombinert med voldelige konflikter, førte land som Jemen, Sør-Sudan og Somalia ut i den største humanitære krisen på 70 år.

Kontakt

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med vår bedriftsrådgiver Linda C. Dale på telefon 93 02 36 02, eller send e-post til linda.dale@sos-barnebyer.no.