En mor med lyseblå hatt og rød genser sitter å ein stein utenfor huset sitt, med grå sementvegger.. Hun har de fem barna sittende rundt seg. Foto: SOS-barnebyer

SAS-ansatte

SAS-ansatte har vært nær samarbeidspartner med SOS-barnebyer siden januar 1983. Takket være en fantastisk oppslutning har de SAS-ansatte i løpet av 30 år samlet inn over 17 millioner kroner til SOS-barnebyer.

Takket være en fantastisk oppslutning har de SAS-ansatte i løpet av 30 år samlet inn over 17 millioner kroner til SOS-barnebyer. Dette har vært med på å gi foreldreløse og utsatte barn i Kenya, Gambia, Tanzania, Russland, Zambia og Swaziland et trygt og meningsfylt liv.

Nå er det sårbare barn i Mwanza, Tanzania som får mulighet til å vokse opp i et trygt hjem, takket være engasjementet fra de ansatte i SAS.

SAS-ansatte Andreas Bertin Bastesen og Marianne Os Sanden er engasjerte og jobber kontinuerlig med å få flere SAS-ansatte til å bli med på lønnstrekkordningen. SOS-barnebyer takker for engasjementet og støtten i alle disse årene.