Ei lita jente med lang, lyst hår og gul spenne ser speilbildet av seg selv i et vindu. Foto: iStock

Aktiv Eiendomsmegling

100 kroner av hvert boligsalg hos Aktiv Eiendomsmegling går til SOS-barnebyer. Øker dette får enda flere barn kan få et godt hjem.

Alle fortjener et godt hjem

Et hjem er mer enn vegger og tak. Det er et sted hvor gode minner skapes gjennom trivsel, omsorg og trygghet. Aktiv og SOS-barnebyer jobber for å skape gode hjem på to ganske ulike arenaer, men vi er enige om at alle fortjener et trygt og godt hjem – spesielt barn.

Vi vet alle at barn er fremtiden. De kan endre verden, men for å lykkes trenger de god omsorg og et godt hjem. Takket være gode samarbeidspartnere og tillitt fra kundene våre får enda flere barn, enda bedre framtidsutsikter.

Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling

Hjelper barn i 135 land

SOS-barnebyer er verdens ledende humanitære organisasjon som arbeider for gode hjem til barn og unge. Vi er til stede i 135 land, også i Norge og støtter familier gjennom kriser og etablerer trygg omsorg for barn som er alene.

– Barn kan endre verden, hvis de har et liv som gjør at de får brukt ressursene sine. Får de ikke muligheten til å gå på skole, legger seg sultne eller lever med vold og misbruk klarer de ikke dette. Aktiv Eiendomsmegling, deres ansatte og kunder er med å bidra til endringen, sier Sissel Aarak, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Aktivs samarbeid med SOS-barnebyer har siden 2016, gitt mer enn 2 500 barn muligheten til å vokse opp i et trygt og godt hjem med bedre fremtidsmuligheter.

Samarbeidspartner siden 2016

I fire år har Aktiv vært SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartner. I år donerer de over 1 million kroner.

– Vi har valgt å ikke øremerke midlene, slik at SOS-barnebyer selv kan benytte dem der de gir best effekt. Slik sikrer vi at samarbeidet gir størst mulig verdi, sier Karsten Onsrud.

– SOS-barnebyer er avhengig av langsiktige samarbeidspartnere for å kunne nå flere barn som er uten tilfredsstillende omsorg, understreker Aarak. – Sammen gir vi utsatte barn en bedre oppvekst, slik at de kan skape varige endringer i sitt eget liv og i samfunnet de lever i.

Les mer om samarbeidet

Kontaktpersoner: