Omvendt Julekalender

En varm takk til alle dere som var med på Omvendt Julekalender 2018! Vi vil dere skal vite at støtten og engasjementet deres er utrolig viktig. Dere bidrar at barn som er alene får en ny mamma, og at familier i krise får støtten de trenger for å klare å holde sammen.
Tusen takk for at dere er med på å gjøre det mulig!

 

Vi gratulerer vinnerne av rebuskonkurransen:

1.-4. trinn Ve skole 3. klasse

5.-7. trinn Greverud skole 6B

 

Det er allerede nå mulig å melde seg på Omvendt Julekalender 2019 - vi håper dere blir med i år også! Mer informasjon under videoen. 

Omvendt Julekalender fokuserer på gleden ved å gi og betydningen av å være noe for andre. Det handler om å bli bevisst sin egen påvirkningskraft og erfare at man kan utgjøre en forskjell. Omvendt Julekalender gir et meningsfylt pusterom i en travel adventstid. Ringvirkningene endrer liv.

 

  • Undervisningsmateriell i tråd med kunnskapsmål i læreplanen.
    Hver skoledag i desember åpner dere en kalenderluke som gir elevene et innblikk i livet til barn i ulike deler av verden. Hver luke byr på film og refleksjonsoppgaver som åpner for ettertanke, gode samtaler og ny innsikt. Undervisningsmateriellet bygger oppunder kunnskapsmål i læreplanen.
  • Verdens viktigste julegave!
    Elevene som ønsker å gi en gave til kalenderen gjør småjobber hjemme eller finner andre måter å samle inn et lite bidrag til SOS-barnebyers arbeid. Slik bidrar de til at noen av verdens mest utsatte barn får omsorg, en stabil familie og et trygt hjem.

Omvendt Julekalender for familier finner du her.

 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere for skoler og barnehager på e-post: skole@sos-barnebyer.no.