Gå til hovedinnhold

Omvendt Julekalender

Takk for deltakelse i Omvendt Julekalender!

En varm takk til alle dere som var med på Omvendt Julekalender 2022! Vi vil dere skal vite at støtten og engasjementet deres er utrolig viktig. Dere bidrar til at barn som er alene får nye omsorgspersoner, og at familier i krise får støtten de trenger for å klare å holde sammen. Tusen takk for at dere er med på å gjøre det mulig!

Nedenfor finner du alle filmene i Omvendt Julekalender 2022. De kan fritt brukes frem til sommeren!

Nå er det snart tid for Omvendt Julekalender - førjultidas fineste aktivitet! Hver skoledag i desember åpner dere en kalenderluke med en liten film der elevene får innblikk i barns hverdag andre steder i verden, lærer om miljø og bærekraft og hvorfor det er fint å heve blikket iblant og se seg rundt. 

  • Meld klassen eller skolen på i dag og få tilsendt lenke til lærersidene.
    Der finner du alt av informasjon og materiell du trenger. Det er gratis å være med på Omvendt Julekalender.
  • Undervisningsmateriell i tråd med kunnskapsmål i læreplanen.
    Hver luke byr på film og tenkeoppgaver som åpner for gode samtaler og ny innsikt. Undervisningsmateriellet bygger på kunnskapsmål i læreplanen.
  • Verdens viktigste julegave!
    Elevene som ønsker å gi en gave til kalenderen, kan pante flasker, gjøre småjobber hjemme eller finner andre måter å samle inn et lite bidrag til SOS-barnebyers arbeid. Alle er velkommen til å delta, med eller uten innsamling. 

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere for skoler og barnehager på e-post: skole@sos-barnebyer.no.