Bli med på Omvendt Julekalender og få en hyggelig start på skoledagen i adventstiden!

Takk til alle som var med på Omvendt Julekalender!

 

Vi håper dere blir med i 2017 også.

 

 

 

Omvendt Julekalender

Omvendt Julekalender flytter fokuset fra å få til å gi i førjulstiden. Hver skoledag i desember tok vi med elevene på en reise for å besøke barn i ulike deler av verden. Gjennom film og bilder fikk elevene et innblikk i andre barns hverdag, og for hver luke fulgte det med enkelt og nyttig undervisningsmateriell.

67 000 elever

I 2016 deltok 67 000 elever, og ved å gjøre småjobber hjemme har de til nå samlet inn 2,9 millioner kroner til SOS-barnebyers arbeid for å gi barn et trygt hjem.

Fortsatt kommer det penger inn, og vi ber alle som har deltatt å fylle inn rapportskjemaet som dere finner her:
www.sos-barnebyer.no/omvendt-julekalender-rapportskjema. Det er viktig at dette fylles ut, særlig om dere har samlet inn kontanter. Ved kontantinnsamling er det viktig at sted og dato for innskuddet oppgis.

Vi håper mange blir med i år også!

Hva pengene går til

Ingen barn skal vokse opp alene. Alle barn trenger en trygg og god omsorgsperson, og inntektene fra Omvendt Julekalender går til å gi de mest utsatte barna et trygt hjem. Enten i form av støtte til familien slik at de kan gi barna sine en omsorgsfull oppvekst eller et nytt hjem i en SOS-familie. Alle som er med på Omvendt Julekalender er med på å gi barn over hele verden en fremtid.

Rebusvinnere

Riktig svar på rebusen i Omvendt Julekalender 2016 var «Trygt hjem til jul». Vi gratulerer vinnerne som i år ble:

  • 1B ved Solheim skole på Lørenskog
  • 7. klasse ved Marlo Skule i Sjåk

Premier er sendt!

 

Se filmene fra 2016 her:

Lang lastetid?

Det kan være at noen opplever at filmene tar lang tid å laste, fordi så mange ser filmene samtidig. Vi har derfor lastet inn filmene i YouTube også.  

 

Våre tema