Omvendt Julekalender

Refleksjon, innsikt og nestekjærlighet. Omvendt Julekalender flytter fokuset fra å få til å gi i førjulstiden. Hver skoledag i desember tar vi med elevene på en reise for å besøke barn i ulike deler av verden. Gjennom film, bilder og refleksjonsoppgaver får elevene et innblikk i andre barns hverdag. En stemningsfylt start på dagen i desember!

  • Undervisningsmateriell i tråd med kunnskapsmål i læreplanen. For hver luke følger det med enkelt og engasjerende undervisningsmateriell som bygger oppunder kunnskapsmål i læreplanen. Det legges opp til refleksjon, samtaler og gøyale rebusoppgaver.
  • Verdens viktigste gave! Elevene gjør småjobber hjemme og pengene som samles inn bidrar til at noen av verdens mest utsatte barn får vokse opp med god omsorg i en stabil familie. Slik bidrar elevene som deltar på Omvendt Julekalender til at både liv og samfunn utvikles og bedres.

Meld dere på her

 

Nedenfor finner dere fjorårets kalenderluker:

Takk for deltakelse!

TUSEN TAKK FOR DELTAKELSE 2017!

Tusen takk til alle som deltok på Omvendt Julekalender 2017! Vi håper dere hadde mange gode stunder med filmer, samtaler og refleksjon.  Om dere vil ha et gjensyn med filmene finner dere disse nedenfor.

 

Svaret på rebusen var: Barna er framtida

Rebusvinner 1. - 4. trinn: Stensbråten skole, 2C  - Oslo

Rebusvinner 5. - 7. trinn: Sødeled skole, 6. trinn - Risør

Vi gratulerer vinnerne!

.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere for skoler og barnehager på e-post: skole@sos-barnebyer.no.

Våre tema