Magnus – et ekte forbilde

Til tross for sin unge alder har Magnus Bækkevar Semb, 10 år, vist en utrolig innsats for å hjelpe barna i Ukraina som er rammet av krigen.

Magnus Semb (10 år) i løypene på Sjusjøen. 
han har hvit t-skjorte utenpå skidressen der han har malt de ukrainske fargene og vippsnr. 767482. Foto: Privat

Med Sjusjøen som utgangspunkt og langrennsski på beina, gikk Magnus hele 13 mil over 16 sammenhengende timer denne påsken for å samle inn penger til et godt formål.

Innsatsen til Magnus skapte fantastiske resultater. I løpet av timene han tilbragte i skiløypa rant pengene inn fra personer han møtte på turen og andre som hadde hørt om innsamlingen hans. Til slutt endte summen opp på hele 300 000 kroner til barna i Ukraina. Magnus har nå gått på ski tre ganger i løpet av det siste året og samlet inn totalt 580 000 kroner til Ukraina.

Magnus sitt engasjement, medfølelse og innsats har virkelig gjort en forskjell i livene til barna i det krigsherjede landet. Hans innsats er et inspirerende eksempel på hvordan selv en ung person kan ha en stor positiv innvirkning på verden rundt seg. Magnus er et ekte forbilde for oss alle, og han viser at det er aldri for tidlig å starte med å hjelpe andre.

Vil du støtte Magnus? Vipps til 76748.