Gå til hovedinnhold

Kommunikasjonssjef

Vil du bidra til å forandre barns liv?

04. februar 2022

Kommunikasjonssjefen spiller en nøkkelrolle for at vi skal utføre sitt samfunnsoppdrag. Langsiktig, strategisk kommunikasjonsarbeid og iverksetting av strategi er kommunikasjonssjefens to hovedoppgaver. SOS-barnebyer Norges integritet og påvirkningsmulighet avhenger av godt arbeid med kommunikasjon, og kommunikasjonssjef er derfor en del av ledergruppen.

Vi ser etter deg med solid kommunikasjonserfaring som kan vise til resultater fra operativt arbeid. Du har jobbet med budskap opp mot media og har gjerne nettverk innenfor norsk politikk og forvalting. Du har forståelse for SOS-barnebyers samfunnsoppdrag, har hatt budsjettansvar og formulerer deg godt skriftlig og muntlig. Som kommunikasjonssjef vil du lede en avdeling med faglig dyktige kollegaer og som leder trives du med å spille andre gode.

Kommunikasjonssjefen skal bidra til å utvikle strategi for kommunikasjon mot publikum og beslutningstagere, herunder beredskap i kriser. Sentralt for rollen er å utvikle kampanjer som bygger opp under SOS-barnebyer Norges integritet og aktualitet på tvers av kanaler, samt å sikre konsistent og strategisk kommunikasjon mot den internasjonale organisasjonen, beslutningstagere, bransjen og andre relevante samarbeidsaktører. SOS-barnebyer Norge er i en endringsfase og har derfor behov for deg med god merkevareforståelse.

Vi tilbyr en givende, fleksibel og utviklende stilling hvor du får muligheten til å påvirke en organisasjon i stor endring. Du vil få ta del i et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som støtter hverandre i å nå våre felles mål. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Oslo sentrum.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Jette F. Christensen tlf. 958 52 870, Benedicte Andersen, tlf. 478 21 687 eller Mona Wille, tlf. 402 15 106. Send søknad og CV snarest, og senest innen 27. februar 2022. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Søk på stillingen på Visindis nettside.