Gå til hovedinnhold

Barnebymarsjen

Barnebymarsjen er et familiearrangement, med varierte aktiviteter og underholdning for små og store. Ofte arrangert som en marsj, eller aktivitetsløype 1 - 3 km lang. På denne siden kan frivillige som arrangerer Barnebymarsjen finne prosjektplan, grafisk materiell, evaluering og annen nyttig informasjon. Trykk på lenkene for å laste ned filene.

Prosjektplaner og informasjon

Her kan du laste ned prosjektbeskrivelse og forslag til fremdriftsplan om ønskelig. Dette til bruk som retningslinjer ved gjennomføring av Barnebymarsjen. 

Sosiale medier

Facebook er en nyttig plattform der nye og gamle arrangører av Barnebymarsjen kan dele erfaringer, tips og spørsmål som kan forberede oss til fremtidige Barnebymarsjer. Det er også en kanal som kan bidra i rekrutteringen av både frivillige og deltakere til arrangementet.

Grafisk materiell

Her kan du laste ned diverse grafisk materiell til Barnebymarsjen, som plakater, Facebook-bannere og diplomer. Materiellet lastes opp fortløpende så fort det er klart.

Ønsker du å lage eget materiell, finner du SOS-barnebyers logo, piktogrammer og fargekoder her. Merk også profilhåndboken som inneholder retningslinjer for bruk av disse elementene.

Informasjon: 

  • Informasjonsskriv
  • Bli med å arrangere barnebymarsjen (rekruttering av frivillige)
  • Last ned fadderkupong

Bannere:

Plakater: 
For flyers/hand-outs; print flere "plakater" på én side, f.eks 4 stk på én A4 side.

Diplom:

Grafiske elementer:

Aktiviteter:

Fotografering

Vi gleder oss til å se mange bilder fra årets Barnebymarsj! Bilder kan deles på nettsidene og i sosiale medier, de kan være et verktøy i markedsføringen av fremtidige aktiviteter, og de kan inspirere andre til å melde seg som frivillig. Prøv å ta bilder som viser stemningen og frivillige i aksjon.

Det er viktig at bildene er i relativt god kvalitet og at fotografen krediteres hvis det skal publiseres. I tillegg må man ta hensyn til personvern, og dette gjelder spesielt bilder av barn. Personer som fotograferes må gi samtykke (helst skriftlig) til at SOS-barnebyer kan bruke bildene i våre kanaler, og når barn fotograferes så må foreldrene godkjenne dette. Dette gjelder særlig bilder som er fokusert på enkeltpersoner, slik at denne (eller disse) kan anses som et hovedmotiv i bildet.

Evaluering fra 2016

Her kan du finne evalueringen fra barnebymarsjen 2016, som kan være til nytte i planleggingen av høstens Barnebymarsj.

Annet

Er det noe mer du kunne tenke deg som hadde vært nyttig til Barnebymarsjen? Gi oss et hint her!