Hva er Solsikkeaksjonen?

Solsikkeaksjonen er en aksjon der man igjennom ulike aktiviteter lærer om barn i andre land, sin egen påvirkningskraft og at alle kan gjøre en forskjell. I tillegg kan man samle inn penger til støtte for SOS-barnebyers arbeid.

Ingen barn skal vokse opp alene og alle barn har rett til en familie. Akkurat som et lite solsikkefrø trenger næring og solas kjærlighet for å gro og blomstre, trenger barn god omsorg for å utvikle sine iboende evner og bli ressurssterke voksne.

Alle barnehager som deltar på Solsikkeaksjonen eller på annet vis engasjerer seg for SOS-barnebyer bidrar til at barn som er alene får omsorg, beskyttelse og et trygt hjem.

Digitalt engasjement
Dere kan også enkelt engasjere dere digitalt ved å opprette en egen aksjonsside på vår digitale innsamlingsplattform,  eller opprette et digitalt fadderskap . Dere kan også benytte dere av vårt vippsnummer #24869. Her kan vi opprette en egen bruker for dere, alternativt kan dere skrive banrehagens navn i meldingsfeltet ved vippsinnbetaling.

Aksjonstips

 

 

Slik engasjerer Haukeliveien barnehage seg

 

Inspirerende barnehagemateriell
Å delta på Solsikkeaksjonen er en fin måte å jobbe med flere av områdene i Rammeplanen på - både verdimessig, faglig og praktisk. Vårt barnehagemateriell er utviklet av engasjerte barnehagelærere og med oss på laget har vi selveste Karsten og Petra!

 

Les mer og bestill barnehagemateriell her