Gå til hovedinnhold

Ta samfunnsansvar – bli bedriftsfadder!

Bedrifter i dag har et større sosialt ansvar enn før og vi ser at flere og flere bedrifter trenger å nå sine bærekrafts mål. Et samarbeid med SOS-barnebyer vil bidra til et effektivt og enkelt samfunnsengasjement for din bedrift, og vil tydeliggjøre bedriftens samfunnsansvar overfor ansatte og kunder. Skal vi utvikle verden i bærekraftig retning, må vi utruste barna med verktøyene de trenger; trygghet, tilhørighet og kunnskap. 

Hva vil det si å være bedriftsfadder?

Ved å bli bedriftsfadder tar dere et viktig sosialt ansvar. Dette er samfunnets beste investering, og i 2022 nådde vi frem til over 2,5 millioner barn og unge. Et samarbeid med oss skal alltid lønne seg – for samfunnet, for bedriften og ikke minst for barna vi skaper et vendepunkt for.

Vi har to alternativer til bedrifter som ønsker å bli fadder:

  • Gull-fadder - over 5000 kroner per måned: Premium løsning med tilgang til partner-eventer, workshops og invitasjon til arrangementer. 
  • Bedriftsfadder - under 5000 kroner per måned: Standard løsning i tillegg til webinar, samt engasjerende materiell, fadderbevis og effektrapport.

Hvorfor bli bedriftsfadder?

Barn er samfunnets beste investering

Visste du at for hver krone vi bruker på å gi barn en god oppvekst, får samfunnet minst fem kroner tilbake? Ett av ti barn i verden er alene eller står i fare for å bli overlatt til seg selv. I samarbeid med SOS-barnebyer gir du disse barna sjansen til å utvikle seg. 

Støtten gir stor effekt

SOS-barnebyer sørger for at hjelpen kommer fram til dem som trenger det. 85 prosent av SOS-barnebyers inntekter i Norge går direkte til barna, mens kun én prosent går til administrasjon (2022). 

Du styrker bedriftens verdier og kultur 

Medarbeidere, kunder og forbrukere har stadig større forventninger til at bedrifter står for noe og tar samfunnsansvar. En felles, sosial hjertesak bidrar til et godt arbeidsmiljø og en attraktiv arbeidsplass. 

Samarbeid skaper utvikling

Gjennom SOS-barnebyer investerer du i samfunnsutvikling både i Norge og verden, og du er med på oppnåelsen av FNs bærekraftsmål.

Skattefradrag

Bidrag til SOS-barnebyer er fradragsberettiget. Vi innberetter automatisk bidraget ditt til skattemyndighetene dersom du registrerer organisasjonsnummeret (valgfritt).

Av alle SOS-barnebyers innsamlede midler går:

0%
Til formålet
0%
Til innsamling
0%
Administrasjon
Play

Bli med og sats på barn og unge som en del av ditt samfunnsansvar!
Velkommen som bedriftsfadder – og takk for engasjementet!

Har du spørsmål?

Ring vår næringslivsrådgiver, Martin Bodd (915 17 140) eller send oss en e-post.