Gi et bidrag til SOS-barnebyer


Krigen i Syria rammer barna hardt. FN antyder at 6,5 millioner mennesker i Syria er på flukt. Over ni millioner mennesker trenger humanitær hjelp, halvparten av disse er barn. Foto: Wissam Bachour

Hjelp barna i Syria!

Krigen i Syria rammer barna hardt. Over ni millioner mennesker trenger humanitær hjelp, halvparten av disse er barn.

Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre. En testamentarisk gave gjør det lettere for foreldreløse og sårbare barn å skape seg en framtid.

Testamentariske gaver

Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre. En testamentarisk gave gjør det lettere for foreldreløse og sårbare barn å skape seg en framtid. Les mer om testamentariske gaver.

Start-din-egen-innsamling-foto-SOS-barnebyer

Min innsamling

Nå kan du samle inn til et formål du brenner for. Tenk kreativt, lag din egen innsamlingsside og invitere familie og venner til å bli med.

Gi et bidrag til SOS-barnebyers arbeid. Foto: Patrick Wittmann

Gi et bidrag

Rundt om i verden finnes det millioner av barn som mangler alt som skal til for å skape en god barndom.

Gavekort-banner

Gavekort

Gi en annerledes gave til noen du er glad i. Gaven går til vårt arbeid for å gi barn et trygt hjem. Lag et gavekort selv i vår flotte gavekortløsning!

Gi en minnegave som handler om livet. Illustrasjonsfoto: Marko Mägi

Minnegave

En minnegave er en omtenksom og fin måte å hedre den avdøde på. Pengene gir sårbare barn muligheten til å realisere seg og skape seg sitt eget liv. Med en minnegave lever livet videre.

Å gi en jubileumsgave til SOS-barnebyer er å gi nye muligheter til foreldreløse og sårbare barn.
Foto: Alexander Gabriel

Jubileumsgave

Gir du en jubileumsgave hvor pengene går til SOS-barnebyer gir du sårbare barn den viktigste gaven et menneske kan få: Et trygt hjem. Les mer om jubileumsgaver.

Gi et bidrag og hjelp oss gi barn et trygt hjem. Foto: SOS-arkiv

Gi et bidrag

For bedrifter: Med en pengegave bidrar du med et valgfritt beløp og betaler på den måten du selv ønsker. Enkelt og raskt.