Gi et bidrag til SOS-barnebyer


SOS MAYDAY

Hvert eneste minutt dør et barn av malaria. Ved å sove under et myggnett reduseres risikoen for å bli stukket betraktelig. Du kan være med å redde liv ved å gi to mygg...

Hjelp barna i Syria!

Krigen i Syria rammer barna hardt. Over ni millioner mennesker trenger humanitær hjelp, halvparten av disse er barn.

Testamentariske gaver

Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre. En testamentarisk gave gjør det lettere for foreldreløse og sårbare barn å skape seg en framtid. Les mer om testamentariske gaver.

Min innsamling

Nå kan du samle inn til et formål du brenner for. Tenk kreativt, lag din egen innsamlingsside og invitere familie og venner til å bli med.

Gi et bidrag

Rundt om i verden finnes det millioner av barn som mangler alt som skal til for å skape en god barndom.

Gavekort

Gi en annerledes gave til noen du er glad i. Gaven går til vårt arbeid for å gi barn et trygt hjem. Lag et gavekort selv i vår flotte gavekortløsning!

Minnegave

En minnegave er en omtenksom og fin måte å hedre den avdøde på. Pengene gir sårbare barn muligheten til å realisere seg og skape seg sitt eget liv. Med en minnegave lever livet videre.

Jubileumsgave

Gir du en jubileumsgave hvor pengene går til SOS-barnebyer gir du sårbare barn den viktigste gaven et menneske kan få: Et trygt hjem. Les mer om jubileumsgaver.

Gi et bidrag

For bedrifter: Med en pengegave bidrar du med et valgfritt beløp og betaler på den måten du selv ønsker. Enkelt og raskt.