Gi et bidrag til SOS-barnebyer


Gi et bidrag

Rundt om i verden finnes det millioner av barn som mangler alt som skal til for å skape en god barndom. Gi et bidrag til SOS-barnebyers verden over.

Testamentariske gaver

Å skrive et testament er å skrive seg inn i liv som skal leve videre. En testamentarisk gave gjør det lettere for foreldreløse og sårbare barn å skape seg en framtid. Les mer om testamentariske gaver.

Min innsamling

Nå kan du samle inn til et formål du brenner for. Tenk kreativt, lag din egen innsamlingsside og invitere familie og venner til å bli med.

Minnegave

En minnegave er en omtenksom og fin måte å hedre den avdøde på. Pengene gir sårbare barn muligheten til å realisere seg og skape seg sitt eget liv. Med en minnegave lever livet videre.

Jubileumsgave

Gir du en jubileumsgave hvor pengene går til SOS-barnebyer gir du sårbare barn den viktigste gaven et menneske kan få: Et trygt hjem. Les mer om jubileumsgaver.

Større gave

Gjennom å engasjere deg i SOS-barnebyer sitt arbeid får du og din familie noe verdifullt – kunnskapen om hvordan din støtte gir sårbare og foreldreløse barn en familie...