Meny Lukk

Vårt arbeid

Vi jobber for at barn skal få vokse opp i en familie, som gir dem kjærlighet og trygghet. Enten ved å støtte biologisk familie eller vi gir dem et nytt hjem i en SOS-familie.

Omsorg i en ny familie

Barn i en SOS-familie vokser opp sammen med biologiske søsken og SOS-søsken og SOS-foreldre – som kan være mor, far eller par. Barna i en SOS-familie får individuell oppfølging basert på deres behov og personlighet, slik som barn i en vanlig familie. Barna får langsiktig og stabil omsorg fra trygge voksne som kan støtte dem gjennom barndommen og ungdomsårene til det er naturlig at de flytter hjemmefra. 

Omsorg i sin egen familie

Svært mange barn står i fare for å vokse opp uten tryggheten en familie kan gi. SOS-familieprogram jobber med familier som trenger støtte for å kunne ta seg godt av barna. SOS-familieprogram gir blant annet familierådgivning, helseoppfølging og støtte til utdanning og inntektsbringende arbeid. Dette gjør at barna kan fortsette å bo sammen med foreldrene eller andre nære omsorgspersoner.

Du kan støtte vårt arbeid over hele verden

Africa Asia Americas Europe Oceania

Pengene kommer de mest sårbare barna til gode

Pengene kommer de mest sårbare barna til gode. 81 prosent til barna, 18 prosent til å skaffe nye midler . 1 prosent til administrasjon.

Bidraget fra deg gir barna omsorg og trygghet
Faren døde og moren forlot dem
SOS-mor Dal Kumari Panthi møtte de to små jentene med kjærlighet
Dette er datteren min
Etter 30 år med brevveksling møtte Anne Elisabeth fadderbarnet.

Våre tema