Gå til hovedinnhold

Ukrainas barn trenger din hjelp nå

Nå er mange barn og familier på flukt i Ukraina og i nabolandene rundt. SOS-barnebyer internasjonalt trapper opp nødhjelpen gjennom allerede eksisterende programmer, både i Ukraina og nabolandene. Sammen med lokale partnerorganisasjoner jobber vi med å sikre mat og rent vann, medisiner og andre nødvendige forsyninger, psykososial støtte og evakuering av barn i statlige institusjoner og fosterfamiler.

SOS-barnebyer i naboland som Polen og Romania trapper opp innsatsen for barn og familier på flukt, og tilbyr både omsorgsløsninger og humanitær hjelp. 

Tusen takk for støtten! 

Slik jobber vi i katastrofer

SOS-barnebyers katastrofefond hjelper barn og familier rammet av krig og katastrofer. Vår førsteprioritet er alltid å gi barn omsorg og beskyttelse – og med din hjelp kan vi handle raskt når behovet oppstår.

SOS-barnebyer deler ut mat, vann, klær og andre nødvendige basisvarer. Vi gir psykologisk støtte og hjelper barna med å bearbeide traumatiske opplevelser.

Med over 30 000 ansatte i over 130 land, kan vi raskt snu oss rundt der det skjer. Og vi samarbeider med andre organisasjoner og myndigheter der vi kan – så hjelpen skal komme mest mulig effektivt fram.

Alle inntektene går til SOS-barnebyers katastrofefond, som hjelper barn og familier rammet av katastrofer og krig.