Gå til hovedinnhold

Til kontaktperson

Her er praktisk informasjon til deg som kontaktperson i bedriften. På Min Side finner du praktisk informasjon, bilder og materiell til å synliggjøre bedriftens engasjement internt og eksternt.

Du kan velge om du vil tilpasse informasjonen til bedriftens intranett og eksterne nettsider eller om du vil videresende nyhetene slik at de ansatte selv kan lese om bedriftens engasjement. Vi anbefaler det første. Vi vil be om at lenken til denne nettsiden ikke legges tilgjengelig på bedriftens eksterne sider.

Magasinet SOS-barnebyer

Hvert kvartal mottar dere magasinet "SOS-barnebyer". Dere velger selv hvor mange eksemplarer dere ønsker. Legg magasinet i resepsjonen eller i kantina slik at ansatte og forbindelser får mulighet til å lese om SOS-barnebyers aktiviteter over hele verden.

Økonomisk sikkerhet

SOS-barnebyer Norge er forpliktet til å utarbeide årsregnskap som kontrolleres av autorisert ekstern revisor. Revisorrapporter oversendes årlig til SOS Children's Villages International i Østerrike. Samme forpliktelser gjelder for SOS-barnebyer i alle land.

SOS-barnebyer Norge er tilsluttet Innsamlingskontrollen i Norge og sender inn årsregnskap til Brønnøysundregistrene, samt til Innsamlingskontrollen. I tillegg offentliggjøres regnskapet i magasinet SOS-barnebyer nr. 2 hvert år.

Skattefradrag

Når SOS-barnebyer har bedriftens organisasjonsnummer, innrapporterer vi bidragene til skattemyndighetene for at bedriften skal få skattefradrag i henhold til gjeldende regler.