Gå til hovedinnhold

Ekstern synlighet

Synliggjøring av samarbeidet med SOS-barnebyer kan bidra positivt til bedriftens omdømme. Vis dine omgivelser hvilket engasjement bedriften har for at barn skal få et trygt hjem.

Det er laget egne profileringselementer som omtaler samarbeidet med SOS-barnebyer. Materiellet kan lastes ned fra denne siden. Høyreklikk på bildene eller lenkene for å laste ned filene.

Ved å bruke dette materiellet kan dere kommunisere bedriftens humanitære engasjement i deres eksterne kommunikasjonskanaler som f.eks. websider, årsrapporter, brosjyrer, plakater, bannere, DM-utsendelser og i sosiale medier. SOS-barnebyer forbeholder seg retten til å godkjenne teksten hvor organisasjonen omtales. Ta kontakt med oss for individuell tilrettelegging.

Vi vil til slutt gjøre oppmerksom på at dere ikke har anledning til å bruke SOS-barnebyers logo i ekstern kommunikasjon. Dette er forbeholdt SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartnere.

Banner til nettside

Bannere kan benyttes til eksterne nettsider for å fortelle om engasjementet deres, og lenkes til: www.sos-barnebyer.no

Last ned banner: "Vi støtter SOS-barnebyer". 

Stottespiller

Last ned forskjellige versjoner av banner til nettsider "Vi er stolt bedriftspartner":

Bedriftspartner-banner-blaa-400x258

E-post signatur

Dere kan laste ned egne signaturbannere som kan brukes i e-postene til de ansatte. Dette er signaturer som synliggjør engasjementet dere har i SOS-barnebyer. Denne kan gjerne også lenkes til SOS-barnebyers nettsider.

Last ned e-post signatur.

Fortell om engasjementet på bedriftens julekort

Bruk gjerne bilder fra deres SOS-prosjekt til å synliggjøre deres engasjement i forbindelse med julen. Ønsker dere egne kort fra oss så kan disse bestilles her.

 

Last ned høyoppløselige bilder fra SOS-barnebyers programmer: