Gå til hovedinnhold

Om samarbeidet

- Vi tror på formålet, og SOS-barnebyer er en veldig pålitelig partner, sier Annette Zeipel i Mars Nordics. Nå skal selskapet forbedre barns tannhelse i Ghana.

- Nå har vi mulighet til å gi noe tilbake til samfunnet, og til å hjelpe barn som trenger det, sier Annette Zeipel, general manager i Mars Nordics. – Dette henger godt sammen med de prinsippene vi ønsker å jobbe etter, og det er veldig engasjerende for alle som jobber hos oss.

Wrigley er hovedsamarbeidspartner av SOS-barnebyer. Foto: Thomas Havro

Mars har samarbeidet med SOS-barnebyer i Sverige i et par år allerede, og hjulpet barn til en bedre tannhelse gjennom SOS-prosjektene i Ghana. Mange barn har store smerter grunnet dårlig tannhelse, men det er ofte enkelt å gjøre noe med, forklarer Zeipel.

Denne uka undertegnet hun en samarbeidsavtale med SOS-barnebyer Norge, der tannhelseprosjektet skal utvides i Ghana. På sikt er det ønskelig å utvide til Nigeria. Prosjektet skal blant annet lære barn gode vaner når det gjelder tannpuss, med slagordet "Two minutes, two times a day". Les mer om tannhelseprosjektet her.

Global organisasjon – lokal forankring

- SOS-barnebyer er en global organisasjon, men likevel har prosjektene en sterk lokal forankring, sier Zeipel. – Det er en organisasjon med et godt omdømme, der vi vet at pengene kommer fram dit de skal. Derfor er vi glade for å kunne utvide dette samarbeidet.

Kate Bergersen, leder for relasjonsmarkedet i SOS-barnebyer, er svært fornøyd med å ha fått en ny partner med på laget.

- Det er gledelig for oss å ha fått en ny samarbeidspartner med en egen innfallsvinkel til hvordan vi hjelper barn med helseproblemer, sier Bergersen. – Dette er et stort problem for mange barn, og vi ser fram til et langsiktig samarbeid til barnas beste.

SOS-barnebyer er en global organisasjon, men likevel har prosjektene en sterk lokal forankring. Det er en organisasjon med et godt omdømme, der vi vet at pengene kommer fram dit de skal. Derfor er vi glade for å kunne utvide dette samarbeidet.

Annette Zeipel, general manager i Mars Nordics