Se årets Juleaksjonen på TV 2 lørdag 14. desember kl. 20!

Bli med på en førjulskveld med både tårer og glede hvor barna våre står i sentrum. Dette vil du ikke gå glipp av.

Barna trenger DEG

Målet med kvelden er å få flest mulig nye SOS-faddere, slik at mange flere barn verden over kan få oppfylt sin rett til å vokse opp med en familie som kan gi stabil og god omsorg.

Det koster å sørge for at barn flest vokser opp med god omsorg. Men det koster vesentlig mye mer å la vær.  Både for hvert enkelt menneske og for samfunnet de er en del av. Barn har det samme potensialet i seg, uansett hvor de er født i verden. Vi tror på barnas ressurser, og der andre ser fattigdom og håpløshet, ser vi muligheter til å skape varig endring i menneskers liv. 

Viser styrken i barn og familier

Sammen med programledere Tiril Sjåstad Christiansen, Arill Riise og Solveig Barstad vil vi gi deg en nær og varm førjulskveld med mening.

  • Du får bli med når Karina Hollekim møter en søskenledet familie i Eswatini og får kjenne på styrken og motstandsdyktigheten til disse barna.
  • Sammen med Rune Andersen får du se hvordan familievold kan ødelegge en barndom og hvorfor arbeidet for å skape gode farsroller har stor verdi.
  • I 2010 fikk Klaus Sonstad en helt spesiell kontakt med da ti år gamle Dadling en SOS-familie i Zimbabwe. Hvordan har det gått med Dadling? Og hva skjer når de to møtes igjen?
  • Programleder Tiril Sjåstad Christiansen dro til Filippinene som ble hardt rammet av en katastrofal tyfon 2013. Dette er en historie om tap og sorg, men også om ufattelig styrke, pågangsmot og fremtidstro.
  • Jørn Hoel tar deg med til Bosnia og Hercegovina for å se hvordan krigstraumer kan gå i arv og ødelegge for generasjoner. 24 år etter krigen preger minnene fremdeles mange av dem som i dag er foreldre. Men det finnes håp.

Musikk som setter stemningen

Vi vil at du skal få en meningsfylt og hyggelig TV-kveld, og har invitert noen av våre musikalske favoritter til å skape god stemning. I løpet av kvelden får du høre Odd Nordstoga, Smith and Thell, Eva Weel Skram, Kristian Kristensen, Atle Pedersen, Sandra Lyng, Jørn Hoel, Ingebjørg Bratland og Øystein Hegvik.
 
Vi håper du vil tilbringe kvelden sammen med oss, og vil du bli fadder sitter vårt kjendispanel klar til å ta imot telefon fra deg. Vi sees på TV 2 lørdag 14. desember kl. 20.00 – 23.30.

(Juleaksjonen: tidligere Artistgalla).