Gå til hovedinnhold

Gjensidige-ansatte tar barn inn i varmen

Ansatte i Gjensidige har valgt å gi årets julegave til SOS-barnebyers arbeid. – Dette er en julegave som gir tusenvis av barn muligheten til en oppvekst som bidrar til utvikling, både for dem og samfunnet de blir en del av som voksne, sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer.

13. desember 2017

Gjensidige og de ansatte støtter og engasjerer seg i ulike sosiale formål, og selskaper mener det er deres samfunnsoppdrag å bidra til et tryggere samfunn. Det er de ansatte som bestemmer hvem som skal motta julegaven på en halv million kroner. I år falt valget på SOS-barnebyer og arbeidet for å sikre at barn får vokse opp med god omsorg og muligheten til vekst og utvikling.

– Det er fint at vi på denne måten kan gi noe tilbake til samfunnet. Gaven til SOS-barnebyer er et av flere tiltak ansatte i selskapet har vært engasjert i løpet av året, sier Helge Leiro Baastad.

Det var en takknemlig Bente Lier som på vegne av SOS-barnebyer tok imot julegavesjekken fra de ansatte i Gjensidige.

– Denne rause gaven er et viktig bidrag til arbeidet for å ta barn inn i varmen og gi dem den omsorgen og tryggheten de trenger for å kunne vokse, lære og utvikle seg. Og det er alltid spesielt hyggelig når det er de ansatte selv som ønsker at deres julegave skal gå til oss, vi ser på det som en tillitserklæring til vårt arbeid for å gi barn et trygt hjem, sier Lier.

 

I årets julekampanje hjelper SOS-barnebyer barn inn i varmen.