GI EN DONASJON - SNU ET LIV

Du har muligheten til å gi trygghet og omsorg som gave. Bidra til at ingen barn er alene, bidra til en litt bedre hverdag for de som trenger det aller mest. Bli med på snuoperasjonen.

Lyspunkt i mørket

Hvorfor er håp så viktig for oss mennesker? Og hvorfor er håp den viktigste gaven man kan gi til et barn?

Fordi så lenge det er håp, finnes det muligheter, ambisjoner, drømmer og mål – og det gir en grobunn for drivkraft. En drivkraft til å utrette store ting verden har behov for. En drivkraft som ofte er størst hos de som har minst.

Fremtidens problemløsere

Gutt i blå t-skjorte og shorts med hull i står oppå en mur.Barn er ikke kun fremtidens problemløsere, men de er også kreative problemløsere. Barn tenker og ser verden på en annen måte enn voksne, men de er avhengige av at det finnes voksne som skaper trygge rammer rundt dem. Når dette er på plass, kan barn få være barn og utfolde seg. Det er nettopp dette vi ikke har råd til å miste. Vi trenger fremtidens problemløsere. Vi er helt avhengig av dem. 

Hvorfor du som giver er viktig

Uten din hjelp ville ikke vårt oppdrag vært mulig å gjennomføre. Verden ville rett og slett sett annerledes ut. Sammen skaper vi, og kan skape langt flere muligheter og håp for barn – verdens viktigste ressurs.  

Slik kan du bidra

Med en pengegave bidrar du til å gi håp til de som trenger det mest. Håp til jul, håp for lysere tider, håp for en bedre fremtid, håp for barna.
La oss sammen gi barn den muligheten de fortjener. La oss gi dem håp, og la oss tro på barna så de får tro på seg selv. For når barn får tro på seg selv, så er de i stand til å forandre verden.

Vi befinner oss i 2020 - vi har kunnskapen til forandring - men dette er en felles dugnad. Sammen skaper vi forandring, sammen gir vi håp.

Våre hjertesaker

Av alle SOS-barnebyers innsamlede midler går:

0%
Til formålet
0%
Til innsamling
0%
Administrasjon
Trine-Lise Olsen

Trine-Lise Olsen, skuespiller og komiker

«Jeg vet hvordan det er å komme til en familie som virkelig vil ha deg og kan gi deg kjærlighet og ta vare på deg. Jeg vet hvor ekstremt viktig det er for å bli det du skal være!»

Zuzanna, støttespiller i SOS-barnebyer.

Zuzanna, støttespiller

«Jeg har vært veldig heldig. Foreldrene mine satset hele livet sitt på at jeg skulle få det bra. Jeg føler jeg skylder både familie og barn som ikke er å så heldige å gjøre en innsats.»