Frivillige maler ansikter på Barnebymarsj.

Hva skjer?

Frivillige i SOS-barnebyer arrangerer mange forskjellige aktiviteter i sine lokalsamfunn. Årshjulet under viser et utvalg av aktiviteter som vanligvis finner sted i løpet av året. Les også mer om noen av våre kommende arrangementer nedenfor for å se om det skjer noe der du bor!

Er du frivillig? Trykk her for å melde inn et arrangement.

 

Kan du ikke se årshjulet? Trykk her for listeversjon.

 

Stand, Halden 15. juni

Dato: søndag 15. juni
Tidspunkt: Kl. 10.00-14.00
Sted: Halden

Frivillige for SOS-barnebyer Halden har stand og selger vafler og kake. I tillegg har vi salg av Gambiske vesker, tredør. solhatter mm. Vi har bøttelotteri og lykkehjul, og deler ut brosjyrer om SOS-barnebyers viktige arbeid. Velkommen!

Opphørssalg, SOS-butikken, Fredrikstad hele sommeren

Dato: 20. mai og ut sommeren, håper vi
Tidspunkt: Kl. 11.00 - 15.00
Sted: SOS-bruktbutikken i Nygaardsgt. 43, Fredrikstad

Lokalene vi er i skal selges, og vi må avvikle bruktbutikken vår. 30% avslag på våre fra før rimelige priser. Åpent mandag - lørdag 11-15. Alle varer skal bort, så her er det muligheter for mange og gode kjøp. Kom og hjelp oss å tømme butikken.

bilde

Bruktbutikk i Fredrikstad

Dato: Hver torsdag og lørdag
Tidspunkt: Kl. 11.00 - 15.00
Sted: Nygaardsgt. 43, Fredrikstad

Bruktbutikken til frivillige i Fredrikstad har et stort utvalg av gamle og nyere gjenstander - til meget rimelige priser. Vi selger blant annet glass, servicer, kjøkkenutstyr, duker, klær, smoking, kjole og hvitt, leker, bøker og pyntegjenstander, i tillegg til nye strikkevarer som sokker og gensere. Velkommen!

Bruktbutikken til de frivillige på Tustna.

Bruktbutikk på Tustna, Møre og Romsdal

Dato: Hver onsdag, torsdag og lørdag.
Tid: Onsdag og lørdag kl 11.00 - 14.00, torsdag kl 15.00 - 18.00
Sted: Nordre del av Coop Marked, Leira på Tustna. Vi holder til i samme lokalet som "Hesptreet".

I vårt bittelille utsalg finnes bøker, gamle fine ting som mugger, kryddersett, fat, duker, vaser, bilder, leker, kopper og kar og mye mer. Hjertelig velkommen til oss.

bilde

Bruktbutikk i Mo i Rana

Dato: Hver onsdag
Tidspunkt: Kl. 10.00 - 18.00
Sted: Ranheimgata

SOS bruktbutikk har et stort utvalg av gamle og nyere gjenstander. Vi selger blant annet glass, servicer, kjøkkenutstyr, duker, klær, leker, bøker og pyntegjenstander. Velkommen! Følg oss på facebook. 

bilde

Strikkekafé, Meråker

Dato: Hver 2. onsdag i måneden (minus juli/august)
Tidspunkt: Kl. 19.30
Sted: Tambarstuggu

Ta med eget strikketøy og møt opp til strikking og hyggelig prat over en kopp kaffe. Salg av kaffe og noe å bite i. Utlodning. Ta gjerne med en liten gevinst. Alle inntekter går til SOS-barnebyer. Alle er hjertelig velkomne!

 

Lurer du på om det er noe annet som skjer der du bor, eller har du kanskje selv lyst til å bidra som frivillig? Meld deg som frivillig her eller send en e-post til frivillig@sos-barnebyer.no.