Gå til hovedinnhold

Kan jeg besøke en SOS-barneby?

Det er fullt mulig å reise på fadderbesøk til barnebyen. Det gir en unik mulighet til å se verdien av dine fadderbidrag med egne øyne.

Ta kontakt i god tid

Hvis du ønsker å besøke en  barneby er det viktig at du tar kontakt med oss i god tid, minst fire uker før besøket.

Retningslinjer for besøk

Det bor mange barn og vokse i en barneby og det er viktig å huske på at dette er hjemmet deres. Vi har satt opp noen retningslinjer for at fadderbesøket skal bli en positiv opplevelse for alle.

  • Samvær med fadderbarna foregår inne i barnebyen. Det er ikke anledning til å ta med seg fadderbarnet på aktiviteter utenfor barnebyen.
  • Fadderne kan ikke overnatte i barnebyen.
  • Faddere fra hele verden ønsker å besøke SOS-barnebyer. Derfor har vi innført en regel om at fadderbesøket er begrenset til én dag.

Reisebrev 
Harold og familien besøkte fadderbarnet sitt i Siem Reap julen 2014. Det hyggelige reisebrevet de sendte oss i etterkant av besøket kan du lese her.

- Det var virkelig rørende og jeg kjente tårer i øyekroken første gang jeg møtte Johannes. Det var godt å møte han. Jeg var stolt og veldig fornøyd med dagen i barnebyen. Hele familien har lyst til å besøke barnebyen igjen om noen år.

Lasse, fadder

Bli fadder

Over hele verden er det barn som enten har mistet mamma og pappa eller har omsorgspersoner som ikke klarer å ta var på dem. Det er disse barna som får et nytt hjem i SOS-barnebyer.

Bidra til å gi et barn omsorg, kjærlighet og en ny start, bli fadder!