SOS-familie i en barneby i Kambodsja.

Kan jeg besøke en SOS-barneby?

Besøk

Det er fullt mulig å reise på fadderbesøk til barnebyen. Det gir en unik mulighet til å se verdien av dine fadderbidrag med egne øyne.

Ta kontakt i god tid

Hvis du ønsker å besøke en  barneby er det viktig at du tar kontakt med oss i god tid, minst fire uker før besøket.

Retningslinjer for besøk

Det bor mange barn og vokse i en barneby og det er viktig å huske på at dette er hjemmet deres. V hari satt opp noen retningslinjer for at fadderbesøket skal bli en positiv opplevelse for alle.

  • Samvær med fadderbarna foregår inne i barnebyen. Det er ikke anledning til å ta med seg fadderbarnet på aktiviteter utenfor barnebyen.
  • Fadderne kan ikke overnatte i barnebyen.
  • Faddere fra hele verden ønsker å besøke SOSbarnebyer. Derfor har vi innført en regel om at fadderbesøket er begrenset til én dag.

Reisebrev 
Harold og familien besøkte fadderbarnet sitt i Siem Reap julen 2014. Det hyggelige reisebrevet de sendte oss i etterkant av besøket kan du lese her.

- Det var virkelig rørende og jeg kjente tårer i øyekroken første gang jeg møtte Johannes. Det var godt å møte han. Jeg var stolt og veldig fornøyd med dagen i barnebyen. Hele familien har lyst til å besøke barnebyen igjen om noen år.

Lasse, fadder

Her finner du flere spørsmål og svar.

Bli fadder

Over hele verden er det barn som enten har mistet mamma og pappa eller har omsorgspersoner som ikke klarer å ta var på dem. Det er disse barna som får et nytt hjem i SOS-barnebyer.

Bidra til å gi et barn omsorg, kjærlighet og en ny start!

Bli SOS-fadder

Du gir barn omsorg og kjærlighet ved å støtte med: