For faddere

Velkommen til faddersidene! Her kan du fordype deg i inspirerende historier om barna du er med på å støtte, arbeidet du bidrar til og andre fadderes opplevelser. Under finner du også Min Side, hvor du kan endre kontaktopplysninger og finne adressen til barnebyen der du er fadder. 

Arkivfoto fra Libanon.

Eksplosjonen i Beirut, Libanon

Vi ble rystet og dypt bekymret over nyheten om den katastrofale eksplosjonen i Beirut i går.

Våre kolleger i Libanon forteller at SOS-kontoret i hovedstaden er delvis ødelagt, men at ingen barn eller voksne i våre programmer er skadet ettersom ingen av de fire barnebyene ligger i Beirut. Våre tanker går til alle dem som har mistet hjem og familie i et land allerede preget av koronapandemien og økonomisk krise. SOS-barnebyer i Libanon ser nå på hvilke muligheter de har for å kunne bidra til barn og familier som er rammet av katastrofen.

Fakta

  • SOS-barnebyer har flere programmer i Libanon. 200 barn bor i SOS-familiene og nesten 1 000 barn og voksne får støtte gjennom våre familieprogram.
  • Ingen barn eller voksne i våre programmer er skadet ettersom ingen av de fire barnebyene ligger i Beirut.
  • SOS-barnebyer har programmer over hele verden, og kan raskt sette i gang ulike nødhjelpstiltak. Omsorg, beskyttelse og oppfølging av barn er hovedfokus.

Koronapandemien

Situasjonen verden nå står oppe i som følge av COVID-19/koronapandemien påvirker alle deler av samfunnet.

Dette inkluder logistikkfunksjoner som postforsendelser og -levering. SOS-barnebyer ber om forståelse for at det vil oppstå forsinkelser i brev og rapporter fra fadderbarn, barnebyer og programmene våre. Vi oppfordrer også alle faddere å ikke sende brev og hilsener per post til sine fadderbarn, slik at vi kan bidra til å redusere belastningen og smittefaren både for våre egne ansatte ved nasjonalkontorene, postvesen og budtjenester. Tusen takk for støtten og din solidaritet!

Av pengene vi samler inn går:

0%
Til barna
0%
Til nye midler
0%
Administrasjon
Se filmene der du får møte to SOS-mødre og to voksne SOS-barn.

Se hva din støtte betyr


Møt to SOS-mødre og to voksne SOS-barn. De deler åpent sine opplevelser, utfordringer og gleder.


TUSEN TAKK FOR DITT ENGASJEMENT FOR BARNA!