Gå til hovedinnhold

Din verktøykasse

Her er dine hjelpemidler til å synligjøre ditt engasjement – både internt og eksternt. Ved å vise at dere er bedriftsfaddere i SOS-barnebyer, kan dere også påvirke kunder, leverandører eller andre av bedriftens kontakter til å engasjere seg. Med flere bedriftsfaddere og samarbeidspartnere vil SOS-barnebyer kunne gi flere barn en trygg framtid.

I tillegg til å benytte dere av materiellet vi har laget, kan dere skrive om bedriftsfadderskapet på nettsider, i bedriftsmagasiner eller andre kanaler som bedriften har.

Vi vil gjøre oppmerksom på at bedriftsfaddere ikke har anledning til å bruke SOS-barnebyers logo fritt. Dette er forbeholdt SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartnere.

Profileringselementer

Banner til nettsider: "Vi er stolt bedriftsfadder"

Last ned blått banner (250x300px)

Last ned blått banner (400x258px)

Last ned oransje banner (250x300px)

Last ned oransje banner (400x258px)

 

Diplomer til bedriftsfaddere i SOS-barnebyer:

Last ned diplom for bedriftsfadder

Last ned diplom for bedriftsfadder (ungdom)

 

A3-plakater til trykk som kan henges opp i bedriftens lokaler:

Last ned bilder fra SOS-barnebyers arbeid:

Film

Å gi omsorg til barn er å investere i fremtidige generasjoner. Bli kjent med SOS-mor Aida, som gir kjærlig omsorg til ti barn. Slik skapes bærekraftig utvikling og nye muligheter. Se og del filmen:

Last ned infografikk:

Har du innspill til profileringsmateriellet som kan komme deg og oss til nytte, hører vi gjerne fra deg. Send oss epost til bedrift@sos-barnebyer.no.