Funnet på et toalett av en tilfeldig besøkende

David har blitt to år gammel. Han har funnet seg godt til rette i en trygg SOS-familie.

Bare åtte måneder gammel ble David funnet på et toalett av en tilfeldig besøkende, i en vestafrikansk storby. Vi vet ikke hvorfor han ble forlatt, men David var svært medtatt og bar preg av å ha ligget der lenge.  

Brannvesenet ble kontaktet og tok ham til sykehus, hvor han raskt fikk behandling. Etter en uke på sykehus, spurte en barnelege om David kunne få bo i et beredskapshjem SOS-barnebyer driver sammen med myndighetene. Det kunne han. Disse hjemmene er etablert nettopp for å hjelpe barn som David. I dette området er spedbarnsdødeligheten høy. Mange barn vokser opp uten foreldrene sine, og er tvunget til et liv på gaten. 

David er veldig opptatt av SOS-søsknene sine.

Da vi besøker David, er han blitt to år gammel. Han har funnet seg til rette i en trygg SOS-familie. SOS-moren forteller at han er en nysgjerrig og god liten gutt, som gjerne vil gjøre akkurat det samme som søsknene sine. Takket være omsorgen han får har han gode utsikter for et trygt liv. 

Ikke alle barn er like heldige som David. Dessverre er det alt for mange barn i verden som fortsatt mangler omsorg.

Nå trenger vi din hjelp! Et lite beløp fra deg har stor betydning. Gi et bidrag i dag og sørg for at flere barn får en lys fremtid.

 

Bidraget ditt kommer fram til barna:

0%
Til barna
0%
Til nye midler
0%
Administrasjon