Barnebymarsjen i Trondheim. Foto: SOS-barnebyer

Bli med å gå for en god sak

Barnebymarsjen er et årlig familiearrangement i 13 norske byer, der deltagere samtidig støtter SOS-barnebyers arbeid for å gi barn en god oppvekst. Bli med søndag 17. september.

I løpet av tre helger i september er hundrevis av barn og voksne med på en søndagstur og familiedag med mening, der vi går sammen for å gi barn en familie og en bedre oppvekst gjennom SOS-barnebyers arbeid.

Barnebymarsjer har allerede funnet sted i Oppdal, Oslo, Kirkenes, Levanger, Trondheim og Tønsberg . Tusen takk til alle deltagere som tok turen og viste sitt engasjement! Søndag 17. september er det mulighet til å gå syv andre steder: Lillestrøm, Bodø, Mo i Rana, Sandefjord, Skien, Stavanger, Steinskjer.

Programmet varierer fra by til by, og inkluderer for eksempel ansiktsmaling, bamsesykehus, lykkehjul med fine premier og rebusløp med spørsmål knyttet til SOS-barnebyers arbeid. Det er de frivillige for SOS-barnebyer som organiserer arrangementet i sine respektive byer, og inntektene går til programmene de støtter i ulike land.

Les mer om barnebymarsjen og se hva som skjer i din by: https://www.sos-barnebyer.no/barnebymarsjen

Våre tema