På besøk i barnebyen i Bolivia. Jessica S. Lyche er ny leder for SOS-barnebyer sitt partnermarked.
Jessica på besøk i en SOS-barneby i Bolivia.

– Gleder meg til å skape gode samarbeid

Jessica S. Lyche er ny leder for Partnermarked i SOS-barnebyer. Det innebærer at hun blant annet har ansvar for organisasjonens samarbeid med næringslivet

– Jeg har et stort engasjement for samfunnsansvar, bærekraft og verdiskapende samarbeid med næringslivet, sier Jessica Lyche. Etter flere år som leder for næringsliv i Leger Uten Grenser, tok hun i januar fatt på oppgaven med å etablere og videreutvikle partnerskap i SOS-barnebyer.

En viktig investering

Hvorfor falt valget så på SOS-barnebyer? – Jeg er opprinnelig fra Bolivia, et av Sør-Amerikas fattigste land, og har sett med egne øyne hvordan SOS-barnebyers arbeid gjør en viktig forskjell for så mange barn, familier og lokalsamfunn, sier Jessica.

– Jeg er imponert over SOS-barnebyers samarbeidspartnere. Aktører som OBOS, Grieg Gruppen og Aktiv Eiendomsmegling har en strategisk og helhetlig tilnærming til samfunnsansvaret sitt, sier Jessica. – Partnere og støttespillere er avgjørende for hva vi oppnår. Vi trenger innovative partnersamarbeid og et næringsliv som ser verdien av å investere i barn og samfunn. Vi må satse på dem som utgjør fremtidens problemløsere, arbeidstakere og innovatører, understreker hun.  

Drives av gode samarbeid

Jessica er utdannet jurist og har en omfattende internasjonal bakgrunn, med erfaring fra blant annet Brasil, Russland, Malaysia, Thailand og Bangladesh. I sin nye rolle i SOS-barnebyer ser hun særlig frem til å skape gode konsepter, kampanjer og relevant innhold sammen med bedriftspartnere og støttespillere. – Jeg drives av å finne nye samarbeidsmodeller som engasjerer og begeistrer medarbeidere og kunder, sier Jessica.

– Takk til alle våre støttespillere for at dere er med, og for at dere har tillit til oss! avslutter Jessica Lyche i SOS-barnebyer.