Gå til hovedinnhold

Som SOS-bedriftspartner får dere:

  • Synlighet i magasinet SOS-barnebyer
  • Synlighet på www.sos-barnebyer.no
  • Bidrag fra SOS-barnebyer med PR-virksomhet rundt sponsoratet, hvis ønskelig

Ekstern synlighet

Vis dine omgivelser hvilket engasjement bedriften har for at barn skal få et trygt hjem. Ved selv å kommunisere at dere er SOS-bedriftspartnere, kan dere også påvirke kunder, leverandører eller andre av bedriftens kontakter til å engasjere seg. Med flere samarbeidspartnere vil SOS-barnebyer kunne gi flere sårbare barn en trygg framtid.

Her er noen forslag til hvordan dere kan kommunisere engasjementet:

Omtal samarbeidet på egne nettsider

Dersom dere ønsker å kommunisere engasjementet i SOS-barnebyer på nettsidene deres, anbefaler vi å laste ned banneret vi har laget til dette formålet. Vi håper dere vil lenke opp banneret til www.sos-barnebyer.no. Skriv om programmet dere støtter.

Last ned banner til web (182x182px).
Last ned banner til web (130x295px).

182x182px-web-banner

Fortell om engasjementet på bedriftens julekort

Bruk gjerne bilder fra deres SOS-prosjekt til å synliggjøre deres engasjement i forbindelse med julen. Ønsker dere egne kort fra oss så kan disse bestilles her.

Her ligger noen nedlastbare bilder.

Synliggjør bedriftens engasjement i ansattes e-post

Dere kan laste ned egne signaturbannere som kan brukes i e-postene til de ansatte. Dette er signaturer som synliggjør engasjementet dere har i SOS-barnebyer.

Last ned e-post signatur.

e-post-signatur-bedriftspartnere-chile

Sponsorbevis

Skriv ut sponsorbevis og heng det på kontoret, i butikken eller i kantinen. Dette vil vise at å være SOS-bedriftspartner ikke er en engangsdonasjon, men en langsiktig handling for å gi barn et trygt hjem.

Last ned sponsorbevis.

Logo

Last ned SOS-barnebyers logo. NB! Vår logo kan kun brukes internt. For ekstern synlighet må dere bruke andre profileringslementer.

300x75_logo_negative

Individuell tilrettelegging

Dere kan også kommunisere bedriftens humanitære engasjement i brosjyrer, bannere, utsendelser og i sosiale medier. Ta kontakt med rådgiver Elisabeth Rytterager for individuell tilrettelegging. 

Vi vil minne på at SOS-bedriftspartnere ikke har anledning til å bruke SOS-barnebyers logo i ekstern kommunikasjon. Dette er forbeholdt SOS-barnebyers hovedsamarbeidspartnere.

 *SOS-barnebyer forbeholder seg retten til å godkjenne teksten hvor organisasjonen omtales