Hjem til jul: Profileringsmateriell

Tusen takk for deres støtte til SOS-barnebyers juleaksjon. Nedenfor finner dere diverse materiell som dere kan laste ned og bruke for å synliggjøre engasjementet. Ønsker dere tilpasninger med egen logo, ta kontakt.

Piktogrammer-alle-fargerPiktogrammer-alle-farger

Lyshus

Hjelper dere ett eller flere barn innen 15. november, får dere et lyshus og trykt banner. Vi sender i posten. Vær rask, vi har kun 100 lyshus! Lyshuset kan for eksempel settes i resepsjonen for å engasjere ansatte og synliggjøre bidraget til kunder og partnere.

 

HTJ-lyshus

Håndvarmer

Nå kan alle medarbeidere bidra til å gi barn en ny start i et trygt hjem, gjennom en interaktiv håndvarmer. Den virker slik at når du legger hånden på knappen, doneres det et beløp tilsvarende din kroppsvarme. Som en takk for deres bidrag, gir vi dere et pledd som virkelig gir varme tilbake, eller dere kan auksjonere det bort. Håndvarmeren er forbehold bedrifter som gir 50 000 kroner eller. Ta kontakt for mer informasjon.

 

Pedd+håndvarmev2

Banner til nettsider og sosiale medier

Last ned bannere som dere kan dele på sosiale medier, legge ved som e-post signatur eller publisere på eksterne nettsider og intranett for å engasjere ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Bannerne kan også trykkes for å synliggjøre bidraget i magasiner og lignende.

 

980x300-2

 980x300

 

540x480-2

 

540x480

 

Facebook-2

 

Facebook

 

Bannerannonse-brodre-til webvisning

 

Bannerannonse-jente-til webvisning

Ribbon

Vår "Hjem til jul"-ribbon kan legges til diverse bilder og materiell for å synliggjøre bidraget deres, eller trykkes i forbindelse med utsendelse av julekort og lignende. Vi har også PDF-versjoner til trykk med forskjellige tekster.

 

 

Hjem til jul Logo

Piktogrammer-alle-fargerPiktogrammer-alle-farger

Støtt aksjonen

Velg ønsket bidrag:


Våre tema