Meny Lukk

Frokostmøte: Møt Marit Bjørgen og hør hvorfor barns oppvekst engasjerer henne så sterkt

– Det viktigste er å gi barn et trygt hjem.

Marit Bjørgen, ambassadør for SOS-barnebyer

Hvor lenge kan et barn vente på en god barndom? Og hvorfor er det så avgjørende at vi som privatpersoner og næringsliv sørger for at flere vokser opp i trygghet?

Hele livet har Marit Bjørgen kjempet for å bli best på ski. Etter at skikarrieren ble lagt på hylla, reiste hun til Zambia og møtte barn og unge som konkurrerer i en helt annen divisjon.

SOS-barnebyer inviterer til frokostmøte på FN-dagen 24. oktober, hvor Marit Bjørgen forteller om hvorfor nettopp barns oppvekst engasjerer henne så sterkt.

PÅMELDING

Tid: Onsdag 24. oktober
kl. 08:30 – 10:00
(frokost serveres kl. 08:00)

Sted: SOS-barnebyer, Mariboes gate 13, Oslo

Påmeldingsfrist: 17.oktober
Deltakelse er gratis.

 

Marit Bjørgens engasjement for barn startet lenge før hennes fantastiske skikarriere ble avsluttet. I mer enn ti år har hun støttet SOS-barnebyer, både som fadder og ambassadør. 

– Trygghet er det ordet jeg forbinder sterkest med min egen oppvekst. Jeg vokste opp med foreldre som så meg, trøstet meg og utfordret meg. Uten den tryggheten, ville jeg aldri vært der jeg er i dag, sier Bjørgen.

FN-dagen minner oss om at skal vi klare å oppnå bærekraftsmålene, kan ingen utelates. En trygg barndom er avgjørende for vår evne til å lykkes i voksenlivet og til å bidra i samfunnet. For en god barndom kan ikke vente.

Velkommen!

bilde