SOS-barnebyer inviterer til frokost med mening.

Invitasjon, program og påmelding
Hva styrer valgene til dagens og morgendagens kunder og forbrukere? Hvilke forventninger har de til samfunnsansvar? Og hva skal til for å fange folks oppmerksomhet og utløse deres tillit, engasjement og lojalitet i en stadig mer verdidrevet økonomi?

Velkommen til et frokostmøte der du får vite mer om hva som skal til for å lykkes i årene som kommer. Her møter du blant andre Ole Petter Nyhaug fra Opinion, som deler sin innsikt i forbrukertrender, fremtidens markedsføring og hva som skaper vekst. Vi lover deg faglig påfyll og ikke minst inspirerende ideer til hvordan få større effekt ut av samfunnsansvaret – både for virksomheten din og for samfunnet. Effekten skapes – grip mulighetene!

Ja, jeg vil delta

Skap effekt ut av samfunnsansvaret!

Tid: Onsdag 31. mai, kl. 08:30 – 10:00
Sted: SOS-barnebyer, Mariboesgate 13, 0183 Oslo

Meld deg på ved å fylle inn skjemaet.

Deltakelse er gratis. Frokost serveres fra kl. 08:00.

På programmet:

 • Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion
  Kundenes forventninger mot 2020: Forbrukertrendene som driver vekst og bygger lojalitet.
  Hva forventer dagens og morgendagens forbrukere av bedriftene og merkevarene de velger? Hvor viktig er samfunnsansvar? Dette får du svar på med utgangspunkt i Norges fremste trendstudie. Nyhaug er en etterspurt foredragsholder og flere ganger nominert som Årets Foredragsholder.
 • Kristin Kabbe, leder marked og kommunikasjon i Aktiv Eiendomsmegling
  Hvordan skaper vi et engasjement som treffer markedet?
  Hvorfor satser en eiendomsmeglerkjede egentlig på samfunnsengasjement? Hør mer om erfaringene og effekten som er oppnådd.
 • Synne Rønning, kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer
  Omsorgseffekten 
  En god barndom betyr alt. Men har du tenkt på at omsorg også bygger land og samfunn? Å investere i barns utvikling handler ikke bare om vår moralske forpliktelse, men om en samfunnsøkonomisk verdiskapning som overstiger investeringen. Vi kaller det omsorgseffekten.
 • Mostak Rahman
  Fra barneby til banebryter
  Mostak vokste opp i en SOS-barneby i Bangladesh. Hør hans gripende historie om hvordan livet kan snus og muligheter skapes selv med et vanskelig utgangspunkt.

Programmets foredragsholdere:

Våre tema