Oslo 8. september

Frivillige i SOS-barnebyer Oslo ønsker dere velkommen til vårt hyggelige familiearrangement søndag 8. september. Vi går sammen for å gi barn uten omsorg et trygt hjem. Gi dine barn, barnebarn, tantebarn eller nabobarn nok en positiv opplevelse: Bli med på en meningsfull søndagstur med morsomme aktiviteter.

bilde

Årets Barnebymarsj blir en merket løype i Geitmyra skolehager. Møt oss i skolehagen søndag 8. september mellom 12.00 og 16.00. Det blir lykkehjul, ansiktsmaling, bamsesykehus (ta med bamse), dans og rebusløp. SOS-bamsen og Ballongkongen kommer!

Det koster 100 kroner per deltaker, og barn under 16 år går gratis. Påmelding trengs ikke. Vi tar kort, kontanter og Vipps. Inntektene fra denne marsjen går til SOS-barnebyers arbeid for barn uten omsorg i Colombia. På den måten bidrar du til at sårbare barn i Colombia får et trygt hjem, en familie og en fremtid.

Inviter med venner, kolleger, naboer og familie! Vi kan love god stemning, mange flotte opplevelser og en svært meningsfull søndagstur. Bli med å gå sammen for barn uten omsorg! 

Velkommen!

Solsikkehilsen fra Frivillige for SOS-barnebyer Oslo

Sjekk oss gjerne ut på Facebook!

PS: Har du lyst til å være med som frivillig og hjelpe til under arrangementet? Gi oss et hint her!

Småglimt av forskjellige aktiviteter ved Barnebymarsjen